Stolica za predsjednika – talijanska tvrtka R.A. Mobili

stolica za predsjednika

Danas bih vas želio upoznati sa stolica za predsjednikaMarke R.A Mobili. Ovo je vrlo jedinstvena proizvodnja koja proizvodi jedan od najprestižnijih namještaja za urede i urede.

Osnovana 1906. godine kao mala obiteljska tvornica, napreduje, specijalizirana za proizvodnju luksuznog namještaja po narudžbi. Među klijentima su predsjednici i najveći izvršni direktori na svijetu.

Koja stolica za predsjednika?
Talijanska stolica za predsjednika – R.A. Mobili – Trgovina luksuznih proizvoda

Takav prekrasan predmet kao stolicu za predsjednika naručuju vijeća ministara iz raznih zemalja, jer R.A. Mobili je više od uredskog namještaja – to je najviši segment ove industrije. Creme de la creme je pronađen i rođen u Italiji!

Od čega je napravljena stolica za predsjednika R.A. Mobili?

Brend također proizvodi namještaj za ekskluzivne zrakoplove. Nema mjesta petljanju, stoga je proizvod izrađen od najkvalitetnijih materijala. Naravno, posebno odabrana – prirodna koža, mahagonij i čelik osigurat će super premium klasu.

Talijani svoje ostale modele rade od bagremovog, kalifornijskog drva, jagode i na kraju brijesta. Ove sorte izgledaju zaista jedinstveno i teško je pronaći drugog proizvođača poput njih!

fotelja za predsjednika u uredu
Stolica za predsjednika ne mora biti dosadna!

Cijena ne ovisi samo o korištenom materijalu, već stolica za predsjednika mora biti izuzetno čvrsta i dobro uklopljena. Ovaj proizvod je Ferrari među ostalim namještajem, stoga obratite pozornost na njegovu jedinstvenu liniju…

Fotelja za predsjednika u uredskom setu

Svatko tko želi uživati ​​u luksuznoj i mekanoj garnituri za sjedenje na prirodnoj koži mora znati da u tom stilu može urediti cijeli svoj ured. Mark R.A. Mobili se pobrinuo da svaka kolekcija bude jedinstvena i vrlo ekskluzivna.

Stoga, osim fotelje, možemo naručiti i nevjerojatan uredski stol, konferencijski stol, ormariće za dokumente i šank s TV-om!

Stolice za predsjednike
Predsjednik može sastaviti cijeli kabinet

Sve to u šarmantnom, prestižnom stilu ebanovine i lijepo nanesenog laka. Svaki CEO koji poštuje svoju poziciju trebao bi imati R.A. Mobili u svom uredu. Mislim da ovo nije pretjerivanje, ekskluzivnijeg uredskog namještaja do sada nisam vidio u svijetu. Oni su zapravo elita.

Sama predsjednička stolica je teška manje od 55 kg i možemo je imati u raznim bojama što je bitno za osobne reference.

Ljubitelji iz cijelog svijeta cijenili su umijeće talijanskih dizajnera, zbog čega na narudžbu često čekaju i po nekoliko mjeseci. Ovo nije proizvod masovne proizvodnje, stoga morate biti strpljivi i strpljivo čekati dok ne stigne proizvod koji će probuditi emocije kod svake osobe koja uđe u ured!