Luksuzne muške trenirke – top 10

Luksuzne muške trenirke Top 10
Fotografija afaqs.com

Muška moda prešla je dug put od vremena jednostavnih košulja i klasičnih traperica. Danas se muškarci željni udobnosti ne moraju odreći stila, a ovo su jedni od najboljih dokaza za to luksuzne muške trenirke. Trenirke se više ne povezuju samo s teretanom ili kućnim opuštanjem, već su postale dio garderobe osviještenog muškarca. Tražite nešto više od običnog seta iz sportske trgovine? Sanjate li o kombinaciji udobnosti i luksuznog dizajna? Stoga posegnite za ljestvicom prvih 10 luksuzne muške trenirke, koje vam predstavljamo u nastavku!

Adidas Adicolor Firebird

Adidas Adicolor Firebird je ikona koja postoji od 1970-ihdominira ulicama i stadionima. Danas se pak vraća u osvježenoj verziji, kombinirajući bezvremenski dizajn s modernim rješenjima. Izrađena od mekanog i na dodir ugodnog materijala, trenirka Firebird osigurava najvišu razinu udobnosti nošenja. Savršeno za svakodnevnu upotrebu, za sport ili za sastanke s prijateljima. Karakteristične Adidas 3 pruge u kontrastnoj boji zaštitni su znak ove kultne kolekcije. Trenirka Firebird odlično će pristajati u streetwear stajlinzima, ali će odlično izgledati i u kompletima inspiriranim sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Luksuzne Adidas muške trenerke
Fotografija reddit.com

Lacoste L1212

Brendirane muške trenerke kao što je Lacoste Trenirka L1212 je suština francuskog šika i bezvremenske elegancije. Izrađena od najkvalitetnijeg piqué pamuka, ova trenirka ne samo da je izuzetno udobna za nošenje, već i izgleda besprijekorno. Karakterističan Lacoste logo krokodila, suptilno smješten na prsima i rukavu, dodaje jedinstven karakter. Stoga je idealan izbor za muškarce koji cijene jednostavnost i otmjenost. Rebrasti manžeti na rukavima, nogavicama i ovratniku osiguravaju savršeno pristajanje, a opušteni kroj jamči slobodu kretanja. Piqué pamuk je prozračan materijal, ugodan na dodir, izdržljiv i otporan na često pranje.

Luksuzne muške trenirke: Emporio Armani EA7

Zatim imamo brend Emporio Armani koji je poznat po korištenju najboljih materijala u svojim kolekcijama. Trenirka EA7 nije iznimka. Izrađena je od mekanog pamuka i najkvalitetnijih sintetičkih materijala koji osiguravaju najvišu razinu udobnosti nošenja. Materijal je također prozračan i ugodan na dodir, što jamči idealnu klimu za vašu kožu.

Trenirka EA7 nije samo udobna, već je i suština talijanskog stila. Suptilni logo na prsima i nozi dodaje eleganciju i prestiž. Jednostavan, ali profinjen kroj savršeno pristaje uz figuru, a prigušene boje ovu trenirku čine univerzalnom i bezvremenskom.Emporio Armani Trenirka EA7, izrađena s pažnjom na svaki detalj, savršen je izbor za zahtjevne muškarce koji cijene udobnost i eleganciju.

Luksuzne muške trenirke Emporio Armani
Fotografija amazon.com

Nike Tech flis

Luksuzne muške trenirke poseban su slučaj udobnosti i stila koji idu ruku pod ruku. Model Nike Tech Fleece odličan je izbor za aktivne muškarce koji cijene udobnost i moderan dizajn. Tehnologija Tech Fleece koja se koristi u ovim trenirkama je moderan materijal koji osigurava izvrsnu termoregulaciju. Struktura materijala sastoji se od troslojne tkanine koja između slojeva materijala stvara topli sloj zraka. Zahvaljujući tome, trenirke su ne samo tople, već i iznimno lagane i udobne.

Nike Hoodie i joggers od Tech Fleecea dizajnirani su za maksimalnu slobodu kretanja. Elastične manšete i pojas hlača osiguravaju savršeno pristajanje, a anatomski šavovi ističu prirodne linije tijela bez sputavanja kretanja. Idealno je rješenje kako za trening tako i za svakodnevne aktivnosti.

Približno bijeli Diag logo

Sljedeći model prava je poslastica za ljude koji cijene originalan stil. Prilično bijela Diag Logo prava je ikona ulične odjeće koja kombinira odvažan dizajn, materijale najviše kvalitete i iznimnu udobnost nošenja. Stoga je ovaj set savršen izbor za ljubiteljice mode koje se žele izdvojiti iz mase i naglasiti svoj individualni stil.

Luksuzne muške trenirke Off White
foto: farfetch.com

Off-White je poznat po korištenju najboljih materijala u svojim kolekcijama. Trenirka Diag Logo S nije iznimka. Izrađen je od mekanog pamuka velike težine koji osigurava najvišu razinu udobnosti nošenja. Sama trenirka također je slobodnog kroja što osigurava slobodu pokreta i savršeno pristajanje uz figuru. Hlače imaju manžete u struku i gležnjevima, a trenirka ima podesivu kapuljaču i manžete na rukavima. Zahvaljujući tome, trenirku možete prilagoditi svojim potrebama i osigurati maksimalnu udobnost nošenja.

Luksuzne muške trenirke: Polo Ralph Lauren Fleece Zip

Još jedan prijedlog u kategoriji luksuznih muških trenirki je brend Polo Ralph Lauren, suština američkog stila i bezvremenske elegancije. Njihova trenirka Fleece Zip izrađena je od mekanog flisa što je čini izuzetno ugodnom za nošenje, posebno u hladnim danima. Prepoznatljiv logo Ralph Lauren – mali jahač na konju – suptilno smješten na prsima i nozi, dajući joj jedinstven karakter. Ovo je savršen izbor za muškarce koji cijene jednostavnost i otmjenost. Trenirka s patentnim zatvaračem olakšava oblačenje i svlačenje, a kapuljača štiti od vjetra i kiše.

Divovski štit

Trenirka Gant Shield je luksuzni brend, što je kvintesencija bezvremenskog dizajna i najviše kvalitete. Klasičan kroj joggerica s manžetama u struku i gležnjevima te pripijena majica s kapuljačom i manžetama na rukavima jamče savršeno pristajanje uz figuru i slobodu kretanja. Karakteristični Gant logo na prsima i nogavicama daje jedinstven karakter trenirci, a kontrastni obrubi na rukavima i nogavicama naglašavaju njezin sportski stil.

Dostupan u širokoj paleti boja, od klasične crne i tamnoplave do hrabrijih nijansi kao što su crvena, plava i zelena, Gant Shield trenirku lako možete uskladiti po svom ukusu i stilu. S druge strane, širok izbor veličina, od S do XXL, jamči savršeno pristajanje svakoj figuri.

BOSS GREEN Hicon MB 2

Još jedna opcija za muškarce koji vole uski kroj. Donji dio trenirke BOSS GREEN Hicon MB 2 izrađen je od mekane mješavine pamuka i poliestera, što osigurava najvišu razinu udobnosti nošenja. Vezice u struku i gležnjevima jamče savršeno pristajanje.

Hicon MB 2 hlače opremljene su praktičnim bočnim džepovima i stražnjim džepom s patentnim zatvaračem., koji osigurava prostor za potrebne stvari. Prepoznatljiv logo Hugo BOSS na nozi daje im jedinstveni karakter i naglašava podrijetlo njihove marke. Dostupne u širokoj paleti boja, od klasične crne i tamnoplave do hrabrijih nijansi kao što su plava i zelena, Hicon MB 2 hlače lako možete uskladiti prema svom ukusu i stilu.

Luksuzne muške trenirke Dolce Gabbana
Fotografija esquire.com

Luksuzne muške trenirke: Dolce & Gabbana King’s Age

A sada nešto za ljude koji se vole isticati iz gomile. Dolce & Gabbana je talijanski brend poznat po odvažnim, luksuznim dizajnima koji ne samo da prate trendove, već ih često i postavljaju. Njihove trenirke King’s Age pravo su umjetničko djelo u svijetu mode, odajući počast klasičnom talijanskom stilu.

Izrađene su od najkvalitetnijih luksuznih materijala kao što su svila, kašmir ili visokokvalitetni pamuk. Mekoća tkanina čini ove trenirke iznimno ugodnima na dodir, a nošenje je čisti užitak. Iz kotača i vez, aplikacije i završni detalji odražavaju pažnju na svaki detalj. Svaki element je pažljivo dorađen, što cijeloj stvari daje jedinstveni sjaj i eleganciju.

Osnove straha od Boga

Luksuzne muške trenirke ne moraju biti samo sofisticirane. Naša ljestvica završava s mladom tvrtkom Fear of God, suštinom streetwear stila i bezvremenske elegancije. Minimalistički dizajn trenirke Fear of God Essentials njena je najveća prednost. Bez nepotrebnih ukrasa i logotipa, ovaj set savršeno se uklapa u oversize i streetwear modne trendove. Muške trenirke i trenirka izrađena od mekanog, teškog pamuka, osigurava najvišu razinu udobnosti nošenja. Jednostavnost i posvećenost detaljima tipični za brend Fear of God čine ovu trenirku idealnim elementom garderobe za ljude koji cijene bezvremenski stil i udobnost.

Luksuzne muške trenirke Fear Of God
Fotografija strah od boga.com