Stupovi za interijere – originalan i luksuzan dodatak

unutarnji stupovi

Ono što je neraskidivo povezano s prestižom dizajna je talijanski unutarnji stupovi. Ekskluzivno izrađeni, veličanstveni i lijepo uređeni, daju našim dnevnim sobama nevjerojatan ugođaj.

Kada je devedesetih godina prošlog stoljeća naša zemlja doživjela pravu metamorfozu, počeli su nam stizati proizvodi koji do tada nisu bili dostupni. Proizvodi poput grčkih stupova i umjetničke štukature bili su iznimno moderni. Zatim domaće arhitekti Oni su rado koristili ovakva rješenja pri projektiranju i uređenju elegantnih soba.

Unutarnji stupovi – od čega su napravljeni?

Stupovi za elegantne interijere
Talijanski stupovi za interijere – trgovina luxuryproducts.pl

Proizvedeni su najluksuzniji izrađuju se od kvalitetne keramike, rjeđe od porculana. To je zato što je vrlo skupo i izrada tako velikog porculanskog predmeta uključuje ogromne troškove.

Talijani poznati po nekonvencionalnom dizajnu svoje proizvode ukrašavaju 24-karatnim zlatom, platinom i Swarovski kristalima. Bez sumnje je šarmantan i izgleda izuzetno ekskluzivno.Takvi unutarnji stupovi mogu uljepšati mnoge sumorne i veličanstvene stanove.

Na jugu Europe nalaze se najveće tvornice za proizvodnju ove čarobne robe, uglavnom od keramike. Talijanski su majstori doista visoko vješti i znaju što rade, dizajnirajući izvrsna djela dekorativne umjetnosti.

stupovi za dnevne sobe
Unutarnji stupovi od keramike

Gdje treba postaviti unutarnje stupove?

Stručnjaci kažu da ovaj elegantni ukrasni dodatak treba staviti u kut, uz komodu, vitrinu ili zid na kojem se nalazi televizor. Ali zapravo, samo mjesto nije važno, važno je odabrati pravi model za naš dekor.

Za interijere postoje minimalistički, bogato izrezbareni i luksuzno ukrašeni stupovi, tako da je izbor vrlo velik. Talijani vole zanimljive i originalne ukrase na stupovima. Poput složeno izrađenih motiva voća i biljaka.

Ovako izrađeni proizvodi iznimno su prestižni, a dodatak zlata i platine značajno im podiže rang.

Keramički dodaci – stupovi za interijere

Većina proizvođača proizvodi cijele kolekcije keramike za stupove. To uključuje vrčeve, vaze, tanjure, ogledala, toaletne stoliće i druge zanimljive dodatke. Mnogi ljudi, osim samih stupova, biraju i druge proizvode od visokokvalitetne keramike. Nekoliko elegantnih predmeta iz kolekcije čine jednu koherentnu cjelinu.

unutarnji stupac
Stup s prekrasnom ukrasnom vazom

Koliko sam primijetio, najpopularniji i odabraniji model su keramičke lampe. Izazivaju divljenje i želju.

Proizvođači su izrađivali i kompletne setove, tj. unutarnje stupove sa stojećom svjetiljkom ili luksuznom vazom na vrhu stupa.

Ovaj set je zaista impresivan, pogotovo jer neki od njih dosežu i preko 2 metra!

Prilikom dizajniranja naših stilskih interijera, ne zaboravimo na originalne stupove od keramike – oni nikada ne stare…

Zapi