Prestižne torbe za sportaše s vašim inicijalima

prestižne torbe za sportaše

U potrazi za inspiracijom i najkvalitetnijim dodacima za svoje klijente, otkrila sam brend Terrida iz Italije, koji dizajnira, među ostalim prestižne torbe za sportaše. Danas nije lako pronaći dobru tvornicu s izvrsnom poviješću, majstorima i pogonima. A Terrida je upravo takva – talijansko porijeklo s pedigreom, izrada od najkvalitetnije prirodne kože, kao i pristup ispunjenju snova kupaca – to su aspekti koje tražim.

Jer koja je svrha ako, u eri outsourcinga, naručimo tvornicu za proizvodnju elegantnih torbi? Koža, mislim apsolutno ništa. Ljubav i strast prema stvaranju moraju potjecati izravno od vlasnika, osnivača i, prije svega, dobrog majstora ili dizajnera. Prepuštajući sve stručnjacima, nećemo stvoriti premium brend, stoga se vrijedi malo potruditi i dotaknuti prave torbe iz Italije.

Prestižne torbe za sportaše – malo povijesti

talijanski brend Grozno nastao je u prošlom stoljeću 1970-ih i ovaj Anna sa Sergiom Terridom započeli su ovu prekrasnu avanturu. Odali su veliku počast talijanskom umijeću, dizajnirajući i stvarajući svoja prva djela primijenjene umjetnosti s velikim S. Sve se temeljilo na ručnoj izradi izravno iz jedne od najljepših regija, Venecije.

Kasnije su Annina i Sergiova djeca preuzela obiteljski posao, učeći tajne i vještine ovog zanata od malih nogu. Stoga su 1980-ih odlučili transformirati tvornicu svojih roditelja u nove projekte, uključujući prestižne torbe za sportaše i ljubitelje putovanja. I oni su osnova proizvodnje.

Kako brend danas funkcionira?

Stoga je danas Terrida spoj starog zanata, kvalitetne ljudske izrade, ali i modernog pristupa dizajnu i poslovanju. Dakle, važna kombinacija aspekata koji u konačnici utječu na luksuz koji tvrtka stvara. Slažem se 100% da je ovo vrhunski proizvođač, tako da će ovi proizvodi sigurno služiti generacijama. Štoviše, dobro održavana prirodna koža može se uspješno koristiti generacijama koje dolaze.

Važno ju je dobro njegovati jer je ona ključ dugovječnosti, baš kao i ljudska koža, koju treba svakodnevno mazati kremom. Da, i putne torbe za ljubitelje sporta, trebaju njegu i puno ljubavi.

elegantne torbe za sportaše
elitne torbice za sportaše
kakva torba za sportaša
kakva poklon torba za sportaša
kakva torba za sportaša
kakve torbe za sportaša
set prestižnih torbi za sportaša
kakav poklon za sportaša
luksuzne torbice za sportaše
kožna torba za ljubitelje sporta
kožna torbica za sportaša
torba za golfera
kožna torba za ljubitelje sporta
torbe za golf
kožne torbe za sportaše
torbica za golfera
torbica za sportaša
torbica za blog sportaša
torbice za golfere
torbice za sportaše
torbice za sportaše blog
torbice za sportaše
unikatna sportska torba

Prestižne torbe za sportaše – Vaši inicijali

Vlasnici Terride jako dobro poznaju potrebe osviještenih i bogatih kupaca, stoga su odlučili odgovoriti na ovaj izazov i personalizirati svoje proizvode. Svi koji kupuju sportske modele mogu nam poslati svoje inicijale ili slova osobe kojoj će ovaj proizvod pokloniti. A mi ćemo od proizvođača naručiti našivanje kožnih slova na torbu, naravno u bilo kojoj boji prirodne kože.

Po mom mišljenju, to je odlična ideja, koja je vrlo uspješna, jer mnogi naši kupci vole personalizirati svoje proizvode i to je nešto prirodno. Zato što se identificiramo sa svojim predmetima, automobilima, odjećom i stvarima koje kupujemo samo za sebe. Tako će inicijali biti još više simbol na svoj način.

Namjenske torbe za golf igrače i tenisače

Mislim da ovo nije posvećeno torbama za laptop ili aktovkama, već prestižnim torbama za sportaše, koje su savršena zamjena za ovakve akcije. Terrida ima široku paletu proizvoda, pa tako tu su i proizvodi za ljubitelje tenisa, odnosno navlake torbe za teniske rekete ili palice za golf.

Imamo i ruksake za one koji vole sport, kao i putne torbice za sitnice i pribor za njegu tijela. Svatko će pronaći proizvod za sebe, a ako ne, mi ćemo pronaći što god poželi. Budući da naš portfelj uključuje brendove koji će izraditi sve torbe ili dodatke na zahtjev.

ruksak s inicijalima
kožna sportska torba

Izvrstan poklon za sportaša

A ako tražimo pristojan i vrlo ekskluzivan poklon za dragu osobu koja voli sport, vrijedi razmisliti o Terrida proizvodima. Malo je tvornica na današnjem tržištu koje s takvom pažnjom dizajniraju i proizvode tako zadivljujuće i elegantne dodatke. I zato volim talijanske tvrtke, bez kompromisa, savršeno krojena koža, kao i prekrasan dizajn koji će se dugo pamtiti.

Kada vam dosadi predložak i loša kvaliteta, vrijedi se malo potruditi i pronaći zanimljiva rješenja za stilski poklon. Terrida možda nije poznata kao vrhunski svjetski brend, ali je prepoznatljiva među svjesnim kupcima koji vole ručni rad i talijanski stil. Tražim takve proizvode za vas i prikazujem ih u luksuznim proizvodima.

Ako tražite torbe za sportaše, obavezno napišite – biuro@luxuryproducts.pl