Prestižni kupaonski dodaci – moja inspiracija

prestižni kupaonski dodaci
Znate li gdje pronaći elegantnu i prestižnu kupaonsku galanteriju?

Projektirajući kuću ili stan iz snova, u mašti vidimo veliki, lijep i prostran dnevni boravak u kojem su gosti toliko oduševljeni da im je teško išta reći. Samo često, iz nevjerojatne želje da se pokažemo drugima, zaboravimo na ostale prostorije. A ipak postoji kupališni salon, i u njemu prestižni kupaonski dodaci, kadu, golemo ili skromno minimalističko ogledalo, kao i druge važne dodatke koji svakako igraju još veću ulogu od 100-inčnog TV-a.

Navikao sam da Azija fotokopira ono što Europa radi, što je šteta jer imaju vrlo zanimljive projekte, donekle proizašle iz njihove duge kulture. Tako potraga za sve zanimljivijim i originalnijim predmetima za luksuzne kupaonice postaje obveza.

Danas su na programu tri brenda koja bih vam želio predstaviti. Naravno, riječ je o talijanskim kupaonskim galanterijama koje ostavljaju dojam, imaju prednost pred jeftinom i održavaju arhitektonski stil! Nema smisla tražiti ga kod drugih proizvođača, nije masovna proizvodnja, pravi ručni rad.

Materijal vam daje prednost…..

Naravno, ima još mnogo dobrih brendova, pogotovo kod nas, ali postoje 3 različita razdoblja, stilovi i pristupi uređenju kupaonice, tako da će svatko od vas sigurno moći prenijeti nešto na sebe. Bit će tu kože, kositra, bakra, zlata, kristala i mramora. Jer, kao što znate, materijal uvelike određuje njegova kvaliteta, njegovo zemaljsko i prirodno podrijetlo, težina i osebujnost.

Sirovina je ta koja grije ili hladi, a često ju je nemoguće zamijeniti proizvedenim proizvodom, što je donekle i razlog visoke kvalitete cijena. Nema mogućnosti, ne postoje dva različita ručno rađena predmeta i ne možete kupiti S klasu za cijenu mališana. To je realnost, iako 2 od dolje navedenih proizvođača imaju stvarno pristupačne cijene, kao što ćete uskoro vidjeti.

Prestižna kupaonska galanterija – dašak Provanse i secesije

Proizvodnja Cosi Tabellini prati nas praktički od samog početka i ne moram reći da mi je jedan od najdražih brendova. To je naklon prema starim razdobljima, kada su se proizvodi izrađivali s velikom pažnjom na detalje i pouzdanošću. Volim ovu tvrtku, pa je danas na prvom mjestu. Njegovi proizvodi nisu očigledna klasifikacija, jer su malo srednjovjekovni, malo secesijski, a ponegdje čak i Provansa.

Njihov stil je vrlo uočljiv, nitko nikada neće uspješno imitirati Cosi Tabellini, jer to nije tako lako. Prestižna kupaonska galanterija njihove proizvodnje učinit će razliku u svakom kupatilu. Kositar t ništa drugo nego kositar, antimon i bakar, koji su izuzetno čvrste sirovine.

Bez nepotrebnog svjetlucanja, bez zamagljivanja stvarnosti, samo velika čvrstoća, težina i izvrsna kvaliteta. Naravno, njihovi predmeti neće pristajati svakoj kupaonici, a pogotovo ne modernoj ili minimalističkoj. Pa, osim ako se netko ne voli zabavljati duboko kršeći konvencije, onda da. Ima puno miješanja u glamur stilu, ali po mom mišljenju ovo su proizvodi koji trebaju specifičnu kupaonicu – svakako u starom stilu.

Snaga leži u čvrstoći

Vrlo važna činjenica je da je ponuda Cosi Tabellini ogromna. Dakle, možete početi od opremanja svojih kupatila i završiti s kuhinjskim posuđem. Ovo mi je brend blizak srcu, tako da u svojoj kuhinji imam i mnogo njihovih prekrasnih utilitarnih predmeta.

Poezija, miris starih vremena, visoka preciznost izrade i originalnost faktori su koji će zasigurno utjecati na vaš odabir ove plemenite talijanske manufakture. Kositrena posuda za četkicu za zube sa staklom stoji 194 PLN, dok elegantna posuda za sapun na nozi košta 490 PLN. Suočimo se s tim, ovo nisu nečuvene cijene za tako visoku kvalitetu. Završavajući s Cosijem, reći ću da ih nekoliko vrlo poznatih ljudi već ima u svojim kupaonicama, a mnogi naši klijenti koriste ovaj brend u svojim domovima.

jedinstvene kupaonske kompozicije
stare kupaonske dozatore
stari kupaonski pribor
ručno rađeni kupaonski dodaci
prestiž u kupaonici
prestižna završna obrada kupaonice
luksuzna posuda za pamučne jastučiće
luksuzni kupaonski dodaci
kupaonice u luksuznom stilu
luksuzna kupaonica
kako izgledaju luksuzni kupaonski dodaci
gdje kupiti prestižnu kupaonsku galanteriju 1
vrhunski kupaonski pribor

Prestižna kupaonska galanterija – talijanska keramika u country i vintage stilu

Sljedeća proizvodnja je Talijanska keramika Virginia Casa, koja već dugi niz godina dobro posluje na međunarodnom tržištu uređenja interijera, uglavnom keramičkih dekoracija. Mnogi od njihovih proizvoda su utilitarni predmeti, koji se odnose na vintage stil, često s prizvukom seoskog stila. Riječ je o doista šarmantnim stvarčicama koje je također teško naći na iznimno gužvi na tržištu.

Negdje sam vidio prve simptome njihovog krivotvorenja, ali su bili izrazito neuspješni i slabi. Općenito, čudi me oponašanje dizajnera i nedostatak volje za stvaranjem vlastitih vizija. Pa danas je u svijetu takva politika da se sve lijepo fotokopira i naveliko napravi. Kada je riječ o prestižnoj kupaonskoj galanteriji, to morate znati ručni rad ide vrlo dobro.

Proizvedeno u Europi

Svi koji su zainteresirani za proizvode talijanskih ili europskih tvornica moraju biti svjesni da su njihove proizvodne snage u neku ruku ograničene i da vrijeme tu igra ključnu ulogu. Ne možete samo izraditi ili peći veliku količinu keramike, zatim je bojati, sušiti itd… mnogi naši klijenti su toga svjesni. No, mnogima nije jasno zašto na proizvod moraju čekati mjesec ili dva. Pa, ako želite masu, tražite sasvim drugo mjesto!

Da se vratimo na Virginia Casu, radi se o keramičkim proizvodima, vrlo šarmantno oslikanim, koji upečatljivo podsjećaju na proizvode iz davnih vremena. Dodatni argument za ovu prestižnu kupaonsku galanteriju je činjenica da je ponuda Virginije velika. Možemo si nabaviti jedan u ovom stilu tanjuri, boce, staklenke i drugi svakodnevni predmeti. Stoga se zaista isplati zaustaviti na trenutak i pokušati spasiti svoju kupaonicu od tipične stagnacije. Mnogi od ovih proizvoda izrađeni su u jakoj crvenoj ili mint boji, što će dodatno uljepšati vašu kupaonicu.

Šarmantan i jeftin, jer je to najjeftiniji proizvođač na mom popisu. Kupaonska šalica košta oko 90 PLN, posuda za sapun 58 PLN, a za čašicu četkice za zube morate platiti 72 PLN. Stoga ove pristupačne cijene čine Virginia Casu pristupačnom te, kao i u slučaju prethodne marke, mnogi kupci kupuju i druge proizvode ove marke. niz.

vintage kupaonski pribor 1
keramički pribor za kupaonicu 1
vintage kupaonski ukrasi
kupaonica na talijanskom
Kupaonica u talijanskom stilu
prestižne kupaonice u talijanskom stilu
Talijanska kupaonica

Luksuz u kupaonici – prestiž na najvišoj razini 3SC

Kao što možete pretpostaviti, posljednji brend će također biti talijanske proizvodnje, ali puno drugačiji od prethodna dva. Riječ je o visokokvalitetnim predmetima i prestižnoj kupaonskoj galanteriji, posvećenoj ekspresivnim i vrlo luksuznim kupališnim salonima. Sirovine koje se koriste su klasične: bakar, krom, zlato, mramor i kristal. Ova kombinacija daje izuzetnu snagu i ogroman teret luksuza.

Obožavam njihove proizvode, iako nisu najjeftiniji, moram priznati da su impresivni. Naravno, cijena ide uz veliku kvalitetu, težinu i čvrstoću, a korelacija heavy metal kristala daje osjećaj nevjerojatne elitnosti. To je naklon prema proizvodima najviše kvalitete za plemenite i lijepe kupaonice.

Širok izbor opreme

Važan element ove marke je veliki izbor proizvoda namijenjenih samo kupaonicama. 3SC proizvodi samo pribor za kupatila h, raspon mogućnosti je nevjerojatan. Šalica, posuda za četkicu za zube ili dozator klasici su žanra, a proizvođač ide i korak dalje dizajnirajući luksuzni grijač ručnika ili držač za sušilo za kosu. Čini se da nije važno, ali žene svakodnevno koriste sušilicu, vade je iz ormarića ili komode.

Druga velika stvar je podjela na dva stila – klasični i moderni. Tako će praktički svatko pronaći proizvod za sebe. Svojevrstan je to skok u dva različita svijeta pristupa projektiranju i opremanju kupaonica. Ali to je vrlo, vrlo jak naglasak koji se ne može zanemariti.

Bez suvišnih omota, jedan je od najprestižnijih brendova koji dizajniraju proizvode i dodatke za salone za kupanje. Cijena čini čuda, ali ne u ovom slučaju, jer korišteni materijali osiguravaju kvalitetu, pa me ne čudi što cijena dispenzera počinje daleko iznad tisuću zlota. Ako želite kvalitetu i pouzdanost, ovo je mjesto.

pribor za kupaći salon iz Italije
prekrasna, prestižna kupaonska oprema
crni i zlatni elegantni kupaonski dodaci
elitni pribor za kupaonicu
klasične, prestižne talijanske kupaonice
luksuzna kupaonica u talijanskom stilu
luksuznih kupaonskih proizvoda
luksuzni kupaonski dodaci
minimalizam u luksuznoj kupaonici
minimalistički kupaonski dodaci
prekrasan kupaonski pribor
prestižna talijanska kupaonska oprema
luksuzni kupaonski dodaci
Talijanski minimalistički kupaonski dodaci
zlatni dodaci za luksuzne kupaonice

Prestiž nasuprot formulaciji

Za kraj današnjeg popisa, potpuno sam zadovoljan što sam vas malo upoznao s moj premium svijet. Sve ove elegantne proizvode možete pronaći u trgovini Luksuzni proizvodi. Često su to proizvođači koje je teško pronaći jer nisu masovni, a ni njihove cijene nisu masovne. No, zaista se isplati imati kvalitetan element u svom domu u obliku prestižne kupaonske galanterije. Jer tu često boravimo i zapravo je to jedna od rijetkih soba u kojoj imamo potpunu privatnost.

Sada kada poznajete kvalitetne proizvode, znate da oni ne moraju uvijek koštati pravo bogatstvo i da ih svatko od nas može imati kod kuće. Moramo biti svjesni da se ovi prekrasni predmeti krivotvore u masovnim razmjerima, stoga smatram svojom dužnošću promicati višegeneracijske manufakture koje nestaju i koje su sol europske zemlje. Riječ je o unikatima koji nestaju jer ih masovno tržište silovito zamjenjuje.

Stoga ne zaboravimo na ljudski i prije svega ručni rad koji pokazuje kako se obrtništvo razvijalo kroz godine. To su vrijednosti koje u konačnici određuju prestiž, ali prije svega pouzdanost određenog proizvoda. Što želim sebi i tebi.

Ako želite dizajnirati svoju kupaonicu iz snova, napišite – michal@luxuyryproducts.pl