Porsche Cayman za 100 PLN? Objavljena Ljepotica i zvijer

foto: www.tapkat.org

Neki ljudi su imali sreće što su rođeni u Sjedinjenim Američkim Državama, jer imaju jedinstvenu priliku dobiti jedan za sebe Porsche za samo… $25! Domaćin je Muzej automobila u Saratogi lutrija, u kojem možete pobijediti Porsche 718 Cayman GT4 iz 2022. Pojedinačna ulaznica, koja u najboljem slučaju daje pravo sudioniku lutrije da zatraži nagradu, košta samo 25 USD. Sav prihod od lutrije će se koristiti za razvoj objekta.

Pravo inženjersko čudo za 25 dolara? Ako budeš imao sreće. Na lutriji Muzej automobila Saratoga možete osvojiti Porsche 718 Cayman GT4 iz 2022. Izvana je lijep, ali iznutra je prava zvijer – auto ima takvu 4,0-litarski Flat 6 motor uparen s glatkim 7-stupanjskim automatskim mjenjačem Porsche Doppelkupplung (PDK). Zahvaljujući ovim atributima, automobil ubrzava od… 0 do 100 za nešto više od 4 sekunde. Automobil može biti ozbiljan suparnik na stazi, ali neće bježati ni od mirne vožnje ulicom – u oba slučaja ima što za pokazati!

Jedinstvena lutrija američkog muzeja. Možete osvojiti simbol bogatstva i brzine – Porsche 718 Cayman GT4

Pod pretpostavkom da dobitnik lutrije kupi samo jedan listić i dobije, što može očekivati? Njegovo skromno ulaganje sigurno će se isplatiti. Sama Caymanova tvornička obrada je vrijedna toga 30.000 dolara i dodatna poboljšanja 5000 dolara – ovo uključuje, između ostalog: puni zaštitni sloj boje i keramički premaz Quantum Pro Stage 3, koji ističu njegov plavi sjaj i jamče njegovu dugotrajnu postojanost.

O knjigama i automobilima ne možete suditi samo po “naslovima” pa vrijedi pogledati i njih luksuzan unutar ovog šarmantnog čudovišta. Sam je po sebi remek-djelo – s profinjenim sastavom kože i tkanine u crnoj boji, ukrašen pažljivim žutim šavovima.

Sretnik koji osvoji ovu nagradu ne samo da će posjedovati vozilo visokih performansi, već i umjetničko djelo, što je dokaz Porscheove predanosti izvrsnosti u automobilskom dizajnu i inženjerstvu.”– piše Saratoga Automobile Museum.

Ako živite u SAD-u, to je pola uspjeha – samo trebate nadmašiti izglede. Ako nije, vrijedilo je paziti na to.