Premium brendovi – Absolute Breton

premium brand absolute breton

Oko nas, kao stupovi u polju i gljive poslije kiše, niču oskudne fotokopije proizvoda koji nemaju baš nikakve veze s luksuzom. Jer cijela istina leži u proizvodnji, povijesti, ručnom radu i znanju koje se prenosi s koljena na koljeno. A ovo se dragi moji ne može kupiti, a prije svega ne može se napraviti na brzinu. Zato brzog recepta za uspostavu premium brenda nema niti će ga biti. Nikada se nisam osjećao kao čuvar morala ove industrije, nego cilj i politika Luksuzni proizvodi je ponuditi pažljivo odabrane proizvođače koje sam temeljito istražio.

I baš kao i u životu, dva blizanca često imaju potpuno različite karaktere, a dva sličnog izgleda jako se razlikuju. U eri masovne proizvodnje i krivotvorenja svega i svačega kupac ima pravo na pogrešku, ali lažima se ne stvara premium tržište. Stoga vrijedi govoriti o pravom luksuzu, koji je potkrijepljen tradicijom, poštovanjem majstorstva i visokokvalitetnim materijalima.

Da bi tema bila spojena, za ovu juhu potrebno je nekoliko namirnica od kojih će kuhanjem nastati pravo djelo primijenjene umjetnosti. A robna marka Absolute Breton jedna je od mnogih koje naši kupci vole. Jaka tradicija i iskustvo, oblikovan od 1980-ih, čini razliku, a prije svega vam daje veliku prednost pred konkurencijom. Ovo je bezvremenski uzgoj ručno šivanih proizvoda od prirodne kože. Što je nekad bila velika snaga naše ekonomije u Europi. Uvijek naglašavam da se premium proizvod mora sastojati od visokokvalitetnih sirovina, a prirodna koža je jedan od takvih materijala.

Apsolutni Breton – što oni zapravo rade?

Općenito, marka se specijalizirala za proizvodnju kožnih dodataka za luksuzne jahte, ali velika potražnja za svakodnevnim kožnim proizvodima dala je poticaj za stvaranje široke kolekcije. Izbor je stvarno impresivan, možda ću početi s priborom za stol. Oni su iznimno uspješni, a uključuju kožne stolne podloge, sklopive rokovnike, držače za olovke i druge male predmete, držače za posjetnice, kao i noževe i povećala. Ako smo raspoloženi za elegantne urede, vrijedi spomenuti prestižne registratore od prirodne kože, mape za dokumente, etuije za kreditne kartice i posjetnice.

Naravno, bilo je tu i određenih predmeta poput novčanika, bilježnica, privjesaka za ključeve i drugih vrlo originalnih naprava. Naravno, proizvođač također proizvodi kalendare, rokovnike i mape za dokumente. Izbor je izuzetno širok i svatko će pronaći nešto za sebe. Proizvođač je puno pažnje posvetio modelima posvećenim satovima i nakitu. Od kućišta za satove do rotomata vidimo prekrasna umjetnička djela na svojim satovima. Razmjeri su impresivni jer je najmanji model za jedan sat, a na kraju je proizvod u koji se sprema desetak takvih proizvoda.

Absolute Breton nije zaboravio na žene, dizajnirajući široku kolekciju kutija, kutija i kutija za nakit. I to sve od prirodne kože, iznimno unikatno i originalno. Osim tipičnih spremnika za sitnice, tu su i kutije za nakit za ladice koje će nam pomoći da ih organiziramo. Također vrijedni pažnje su ukrasi i pribor za kućanstvo, kao što su posude za sitnice, okviri za fotografije, kante za otpatke ili novine, posude za kišobrane i mnogo drugog funkcionalnog posuđa.

Španjolska proizvodnja darove – zato je veliku pažnju posvetila kožnim proizvodima za posebne prigode. Naši kupci vole davati personalizirane darove, tako da ovdje imamo mnogo mogućnosti. Tu su proizvodi za ljubitelje kartanja, društvenih igara i sporta. Naprave, sitnice i tabakere specijalitet su Absolute Bretona. Ok, lista je stvarno široka pa će apsolutno svatko pronaći poslasticu za sebe.

Breton pribor
dodaci, gadgeti za stol, breton
Bretonski stolni pribor
apsolutni bretonski kožni dodaci
Bretonski kožni dodaci
Blog o bretonskim kožnim dodacima
kutija za nakit
Kućišta za bretonske satove
kožna torbica za olovke
kožna torbica za satove
kakav bretonski stolni pribor
što pribor za stol breton blog
kožni sanduk za nakit
kožni sanduk za nakit
kožni hladnjak
kožni hladnjak
posuda za kišobrane
kožna posuda za kišobran
rotomat apsolutni breton
poklon za njega
bretonski rotomat
kožna kutija za nakit
kožna kutija za nakit
kožna kutija za nakit
Bretonski kožni stolni dodaci
Bretonski kožni dodaci
kožna torbica za olovke
kožne kutije za satove
Bretonske kožne naprave
kožna kutija za naočale
kožni dar
kožni muški poklon
kožna škrinja za nakit
poklon za njega od kože
jedinstveni bretonski uredski pribor

Absolute Breton – igra boja i tekstura kože

Svatko tko je u rukama držao brendirani novčanik ili torbu od prirodne kože zna koliko lijepo miriše. To je nešto na što posebno obraćam pažnju kada predstavljam tvrtku u našoj ponudi. Absolute Breton proizvodi svoje proizvode od biljno štavljene kože, što je, ukratko, natapanje kože biljnim ekstraktima iz grmlja i drveća. I morate znati da što je manje umjetnih ekstrakata, koža je kvalitetnija. I nema zaobići!

Drugo najvažnije pitanje je porijeklo kože, a ova dolazi iz grada Ubrique, odakle se opskrbljuju najveći, t.j Gucci, Loewe, Hermes i Louis Vuitton. Ovdje velike međunarodne tvrtke kupuju najkvalitetniju prirodnu kožu za šivanje luksuznih proizvoda za svoje kupce diljem svijeta.

Ali za mene je najveća vrijednost veliki izbor boja i struktura ove kože. Počevši od goveđe kože, koja je zrnata i reljefna, pa podsjeća na krokodilsku kožu – izgleda glatko i nježno. Zatim teleća koža, ili nappa, koja ima otvorene pore i izuzetno je fleksibilna. Završna obrada kožom jegulje, iznimno krhkom i vrlo nježnom.

Naši kupci vole Absolute Breton jer mogu odabrati bilo koju boju i strukturu vlastitog proizvoda. A takav predmet, personaliziran graviranjem ili utiskivanjem, pravi je luksuzni poklon ili osobni gadget. Najčešće odabrana koža, osim tipične smeđe glatke površine, je modelska Krokodilski mahagonij, krokodilski viski ili Anakonda kvarc.

Dame svojim partnerima često kupuju kutije za satove, kutije za satove, kutije za olovke i tabakere u koži koja odgovara određenom tipu muškarca. Ponekad je usklađen s interijerom ureda, ponekad s njegovim temperamentom. Muškarci, pak, kada traže poklon za svoju drugu polovicu biraju žive boje kože, kao npr Crvena krava, iguana boje lješnjaka ili krava boje lješnjaka. Kao što rekoh, svatko će pronaći nešto za sebe.

ubrique grad
luksuzni brand absolute breton
abolut breton
abolute breton blog
apsolutni bretonski blogovi
proizvodi od apsolutne bretonske kože

Proizvodnja je ručni rad koji zahtijeva vrijeme

Prosječno razdoblje narudžbe je otprilike 3-4 tjedna, plus prijevoz iz Španjolske, tako da naši kupci često moraju biti strpljivi i jednostavno čekati svoj proizvod. O tome vrijedi voditi računa, pogotovo kada drugoj osobi želimo pokloniti luksuzan dar. Ali to je i garancija dobro izrađenog predmeta koji će služiti budućim generacijama, jer dobro održavana prirodna koža može dobro služiti dugi niz godina. To je ono što nam svima želim:)

Tražite li proizvod od prirodne kože, pišite nam – biuro@luxuryproducts.pl