Pristojna uredska stolica – kako to čini marka Gierre?

pristojna uredska stolica

Rad za radnim stolom trebao bi biti čisti užitak i udobnost. Sve ovisi imate li ga pristojna uredska stolica. Ako ne, reći ću vam koji su detalji. pisao sam o stolica za predsjednika R.A. Mobili, danas je vrijeme za brend Gierre.

Vidjevši većinu proizvoda po sličnim cijenama, čovjek se može oduprijeti zaključku da je tržište vrlo unificirano i otvoreno za robu niske cijene. No, tko zna poslovicu ”pohlepan dvaput gubi” – zna što to znači.

pristojna uredska stolica
Pristojna uredska stolica mora biti solidno izrađena

Pristojna uredska stolica – dizajn je manje bitan – bitni su korišteni materijali

Koliko sam puta psovao nakon što sam kupio stolac za svoje dijete? Rekao sam sebi toliko puta da nikad neću kupovati jeftina sranja. Nakon dva mjeseca redovite upotrebe pokvario se gumb za pritiskanje naslona. Cca! Dobro smo to uspjeli, ali nakon godinu dana, kada je podizač sjedala pao zajedno s mojom kćeri, ispod glasa sam rekao – nikad više.

Dakle, to vjerojatno već znate pristojna uredska stolica moraju biti izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Ne samo da biste mogli udobno sjediti, već uglavnom zbog dugog vijeka trajanja ovog proizvoda. Većina prodanih stolica dolazi iz Azije, manji dio je europski i poljski.

vrlo pristojna stolica za ured
Gierre brand – Luxury Products trgovina

Kako se konstruira dobra uredska stolica? – talijanski brend Gierre

Manufaktura Gierre jedinstven je primjer spoja klasičnog talijanskog dizajna s visokokvalitetnim materijalima. Ovaj talijanski proizvođač specijaliziran je uglavnom za proizvodnju elegantnih i decentnih fotelja i stolica za urede. Već više od dvadeset godina brend stvara i dizajnira vrlo prestižne uredske proizvode!

izuzetno dobra stolica

Počnimo sa sjedalom. Ako želite sjediti na komprimiranoj spužvi, kupite stolicu za 100 PLN u jednom od supermarketa – želim vam uspješan rad na tako sjajnom proizvodu. Gierre za svoja sjedala koristi bukovu šperploču, debljine od 10 mm do nekoliko mm. Izrađuje se od poliuretanske pjene presjeka 10 mm, au boljim modelima i 60 mm. Ono što je važno – gustoća pjene, u ovom slučaju – 40 kg / m3!

Osnova je uvjetovana modelom. I tako, ovisno o cijeni, proizvod ima aluminijske noge, aluminij u krom, metal u krom, najlon i fiberglas. Sve to kako bi što duže služio svom vlasniku.

pristojna uredska stolica
Pristojna uredska stolica ne mora biti okretna

Kupujete pristojnu uredsku stolicu – provjerite od kojih je materijala napravljena

Tvrtka Gierre nudi širok izbor visokokvalitetnih materijala, svatko će pronaći nešto za sebe. No, ako se povezuju s dugotrajnošću, provjerite jesu li korištena mikrofibra otporna na vatru! Ovo je važno – ako je tako, to je gornja polica.

Možete slobodno birati između mnoštva boja i debljina materijala. Oni željni luksuza mogu naručiti stolicu ili fotelju od prirodne kože. I, kao i u slučaju materijala, sloboda u odabiru boja je iznimno velika.

Moguće je kombinirati materijale i kožu, što daje dizajnerski efekt – posebno poželjan na višim pozicijama.

pristojna uredska stolica
Vješta kombinacija kože i materijala – butik www.luxuryproducts.pl
Koji kotači za moju stolicu?

Kad u dućanu vidim opis tvrdih kotača ili mekanih kotača, dođe mi da plačem, ljudi, kakav je to opis? Prodavač, potrudi se, tvoj kupac je na drugoj strani!

Gierre također ostavlja puno izbora potencijalnom klijentu po ovom pitanju. Ovo je važno ovisno o tome na koji će se kat postaviti naša stolica. Je li to parket, ploče, beton ili možda dlakavi tepih? Nakon što znamo kakav bi trebao biti naš proizvod, proizvođač će predložiti odgovarajuće kotače.

Mogu biti dvostruki okretni, najlonski, kromirani, gumeni ili na kraju dupli najlonski – sve ovisi o situaciji.

pristojna uredska stolica
Luxuryproducts.pl butik

Koje funkcije ima dobra uredska stolica?

Posjetio sam desetke trgovina, ovo je bolje od USTANI:) Kad se nema što opisati, prodavači sami kreiraju šarene opise, poput: ravnomjerno šavova, udobno sjedalo, konturirani nasloni za ruke ili montaža u 10 minuta…

O tome što odaberete ovisi kakav ćete posao imati i koliko vremena provodite za radnim stolom. Manufaktura je osmislila niz praktičnih rješenja. Između ostalog, 5 i 6 položaja stolice, podešavanje napetosti, 10 položaja visine, podešavanje intenziteta, nagib sjedala, anti-shock sustav, mogućnost zaključavanja.

pristojna uredska stolica
Talijanski brend Gierre

Lijepo rješenje je antishock funkcija – zaštita od udaranja u naslon za leđa, što se vjerojatno svima dogodilo.

Koliko god ponuda bila dugačka i široka, svaka stolica ima različite funkcije – jedna ima 4 bravice za sjedalo, druga još jednu. Proizvođač nudi veliki izbor modela, ovisno o visini – to je također važno!

Pogledajte kakve certifikate ima pristojna uredska stolica!

Provjerite koje certifikate ima proizvod koji želite kupiti. Bilo da se radi o internetskoj ili stacionarnoj trgovini – raspitajte se kod prodavatelja o certifikatu robne marke koja vas zanima. Pa da te pitam koje marke. Većina toga BEZ IMENA – x, y, z….

Nitko ozbiljan se neće pretplatiti na proizvod upitne kvalitete. Vraćajući se na certifikate, Gierre se može pohvaliti s nekoliko važnih. Između ostalog i paneuropski EN 1335 certifikat rezervirano za uredski namještaj.

Drugi je izuzetno važan certifikat je CATAS – Certifikat izdržljivostiTalijanski istraživački institut C ATAS S.p.A. Uz ostale EU certifikate, Gierre daje 5 godina jamstva na svoje proizvode, što govori samo za sebe!

visokokvalitetna uredska stolica

Znanje već imate, stoga provjerite pouzdanost i kvalitetu uredskih stolica dostupnih na našem tržištu.

Sada, naoružani osnovnim informacijama, možete učinkovito tražiti pravi model za sebe. Ne zaboravite da se ne fokusirate samo na cijenu, to je prečac – kao što sam saznao prije nego što sam sjeo u stolicu Talijanski brend Gierre.

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti