Kako služimo kavu? – Samo nemoj praviti scenu kad imaš goste

u čemu služimo kavu

Imate li goste danas? Hoće li vaš prijatelj doći k vama na razgovor? Ili će možda obitelj navratiti na važan razgovor? Možda to nije smisao života, ali upoznajte se s njim u čemu služimo kavu.

Espresso, cappuccino, caffe latte ili irska kava?

U svijetu postoje mnoge vrste kave. Svatko od nas ima svoju omiljenu varijantu i način pripreme ovog ukusnog crnog napitka. Ali to nije ono o čemu želimo razgovarati….

Ok, ali u čemu služimo kavu – evo naših prijedloga

Jesen, kiša i oštra hladnoća vrijeme je za dobru ”malu crnu haljinu” – vaša najbolja prijateljica svrati sa svježim kolačem od sira sa čokoladnom glazurom. Mmmm….što radiš?

Kao i obično, izvadite svoje najbolje porculanske šalice koje simbolično i telepatski povezuju vaše zajedničko staro prijateljstvo. Nećete joj poslužiti svoje omiljeno piće u bilo čemu.

Dakle, uz što ćemo u ovom slučaju poslužiti kavu?

Kao i obično, nudimo vrlo ekskluzivan Weimar porculan. Tvornica Weimar Porzellan osnovana je 1790. godine u Njemačkoj, što je uključivalo i izgradnju tvornice porculana.

kako služimo kavu
U čemu poslužujemo kavu – Poslužujemo je u Weimar šalici

Netko će reći, da, “rani rokoko”, ali kako bi trebala izgledati šalica za kavu koju su dizajnirali majstori suvremene primijenjene umjetnosti? Štoviše, s obzirom na materijale korištene kao što su kobalt i zlato za izradu ovih ljepotica, procjenu prepuštamo vama.

Sjetimo se u čemu poslužujemo kavu, naša sljedeća vrsta je također ekskluzivna šalica i tanjurić. Ovaj put španjolski brend Manufacture de Monaco. Zanimljivo je da je ovu prestižnu tvornicu osnovao Poljak. Emil Różewicz, kako se zvao, počeo je proizvoditi proizvode 1972. godine, a Erich Różewicz. Na izradu porculana potaknuli su ga princ Rainier III i princeza Grace od Monaka.

gdje i u čemu poslužujemo kavu

Po nama je bit stvari u načinu na koji služimo kavu, pa…

Manufacture de Monaco, danas dizajnira iznimno dizajnerske i nekonvencionalne stolne dodatke. To možemo vidjeti gledajući šalicu i tanjurić optočene Swarovski kristalima.

Vrlo je zadivljujuće i vaš će prijatelj sigurno biti uzbuđen što će vas dočekati u vašem domu. Uostalom, zajedničko uživanje u kavi također se odnosi na cijelu sliku, miris, stolnjak, stol i, naravno, elegantne dodatke za crni napitak.

U redu, moj prijatelj je otišao, vrijeme je za uživanje u tišini

Postoji vrijeme kada želimo biti sami sa sobom. Ovo nije usamljen slučaj, mnogi od nas vole ovo stanje…. A kada smo raspoloženi, izvadimo svoju omiljenu pitu od jabuka iz hladnjaka, možemo se udobno smjestiti i uživati ​​u svježe prženoj kavi i mirnom stanju koliko želimo.

Sada razmislimo u čemu služimo kavu? – mi sami!

Nudimo vam da ‘zagrizete’ malog Sotonu u obliku ukusnog espressa, u mističnim i unikatnim šalicama brenda Cosi Tabellini – Art of Pewter.

kako pripremiti i poslužiti kavu
u čemu poslužiti kavu
Cosi Tabellini – Art of Pewter – butik www.luxuryproducts.pl

Ova manufaktura specijalizirana je za proizvodnju robe od kositra, tako da je ovaj proizvod izrađen od keramike i kositra. Gle, zar nisu lijepe? Mali, nevini, ali s jakom i tvrdom bazom.

Prepustite se trenutku, uživajte u okusu do samog kraja i uživajte u svom omiljenom kolaču – nitko vam ga neće oduzeti…..

Drugačija je situacija kada dođe obitelj, odnosno cijela grupa ljudi. I u ovom trenutku morate razmisliti kako da poslužimo kavu većem broju ljudi?

Ha, dobro, nije lako… ali… najbolje je imati set za posluživanje kave. Obično je to cijeli veliki set za posluživanje kave i čaja. Tu su 2 vrča, tacna, posuda za mlijeko i zdjela za šećer.

Nakon što cijela sretna obitelj sjedne, možete sami pripremiti dobru kavu i svježi čaj. Tko god više voli, neka izvoli. Ovako pripremljena pića u visokokvalitetnim proizvodima bit će dobro izolirana i neće se prebrzo ohladiti.

Naših top 10 – ovo je vrlo luksuzan srebrni set za kavu i čaj ovog brenda Schavion. Možemo birati između 800 i 925 finoće.

u čemu služimo espresso
Prestižni Schiavon set za kavu Luxury Products

Njegovi prekrasni, osmerokutni oblici i srebro savršen su izbor za ljubitelje kave. Ako želite svoju obitelj dočekati uz visoku notu, ovaj set je za vas. Ne zaboravite da sirovine poput srebra i zlata dugoročno ne gube svoju vrijednost.

Stoga je to izvrsna ponuda za diverzifikaciju vašeg portfelja.

Drugi primjer kako poslužujemo kavu za obitelj je vrlo dizajnerski posrebreni set Zanetto.

kako i u čemu poslužujemo kavu
Talijanski brend Zanetto

Tvrtku je 1963. godine osnovao Bernardo Zanetto, koji je od djetinjstva bio zainteresiran za obradu plemenitih metala.

I kao i u slučaju prvog seta, tu su pladanj, 2 vrča, posuda za mlijeko, posuda za šećer i poslužavnik. Oh, ovdje je proizvođač dodao žličicu, tako da ne moramo brinuti o tome.

Nakon što smo popili svu kavu svijeta, razmislimo malo o njezinom okusu i o tome što ćemo sljedeće koristiti za pripremu našeg voljenog crnog napitka.

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti