poklon za ljubitelje vina

Alkohol smatram nečim čarobnim u svom životu, baš kao i mnogi ljudi koji spoje opuštanje uz čašu dobrog pića koje će umiriti dušu nakon cjelodnevne borbe uzalud. Poklon za ljubitelje vina, jer o tome danas govorimo, ima posebno mjesto u našoj tvrtki, jer mora biti iznimno unikatan, a mi imamo upravo takvu ponudu.

Gledajući presjek tržišne ponude, znam da se istinski zaljubljenici u ovo piće vjerojatno neće zadovoljiti gadgetima poput čarapa s printom vinske boce ili kineskog vadičepa. Zato ću danas pokušati predložiti nešto sasvim drugačije, pažljivo uskladiti um i želju svih ljubitelja ovog pića.

Volim vino

Ovo nipošto nije ulizivanje ili pokušaj da se pokaže prednost u odnosu na lošu kvalitetu kremšnita iz masovne proizvodnje, već samo analiza ključnih potreba kada naš prijatelj vinoljubac ima važnu priliku za slavlje.

Vrhunskih ideja za rođendan, useljenje ili iznimno važnu obljetnicu sigurno ima, pa će proizvodi i tvornice ovdje imati glavnu ulogu. Htjeli vi to ili ne, jeftinoću i masovnu privlačnost temeljito ću poreći. Ok, krenimo s brončanim proizvodima, ravno iz sunčane Španjolske. Više ideja možete pronaći u trgovini LuxuryProducts.pl

Poklon za ljubitelje vina – vadičepi iz Virtusa

Ovog španjolskog proizvođača poznajemo već dugi niz godina, uglavnom zato što je danas u Europi teško pronaći tako složene predmete. Proizvodi od bronce bili su vrlo popularni, ali su ih zamijenile druge, dostupnije sirovine. Zato je povratak u prošlost trenutno cijenjen, tražen i voljen. Ovo je poseban materijal koji pokazuje kao i nekada, vodilo se računa o trajnosti i kvaliteti izrade.

O bronci je puno napisano, pa ovdje neću biti poseban pionir ili otkrivač. Ali znam jedno: ovi proizvodi imaju iznimno dug vijek trajanja, otporni su na koroziju i vodu. A ako želimo impresionirati svojom domišljatošću i tražimo proizvod za poklon ljubitelju vina, treba uzeti u obzir ovog proizvođača. Vrlo bitan faktor ovdje je omjer cijene i kvalitete.

Koliko košta brončani vadičep?

Vjerujem da izdatak od 200-300 PLN za solidan dar od bronce nije veliki izdatak. Zato sam Virtus stavio kao prvi primjer s ruba. Ponuda vadičepa možda nije velika, ali ovih nekoliko dezena je dovoljno. Osobno volim vadičepa, procijenite sami:)

Također vrijedi spomenuti originalnu kutiju koju proizvođač dodaje uz svaki proizvod. To je vrlo važno, pogotovo kada ga kupujemo kao poklon ljubitelju vina. Svaki proizvod je originalno izrađen u Španjolskoj, ne u Aziji, pa time još više povećava svoju vrijednost. Uvijek naglašavam da se isplati brinuti o europskim manufakturama, jer one su naša prirodna baština!

vadičepi kao poklon ljubitelju vina
kakav poklon za ljubitelja vina
pokloni za ljubitelje vina
vadičepi za darove
poklon za ljubitelja vina
pokloni za ljubitelje vina
pokloni za ljubitelje vina
pokloni za ljubitelje vina

Poklon za ljubitelja vina – koliko košta?

Prve mačke više nisu na putu i imamo čime otvoriti naše voljeno vino, ali izazov je kako ga kušati. Poznajem tržište stakla i kristala, pa ga, iskreno, ima i previše. Mnoštvo čaša, bokala i setova za ispijanje vina preplavilo je naše tržište poput dobrih brendiranih Iveriula Kindzmarauli, proizveden od soja Saperavi.

Zato me ne čudi što ne možete pronaći smisao u svemu tome. Da biste pili vino, potrebna vam je odgovarajuća temperatura i kvaliteta čaše. Ali teško je saznati jer koga to zapravo zanima. Ovdje neću pisati o tome, ali ću predstaviti dva brenda koji proizvode proizvode za degustaciju vina od kristalnog stakla i kristala.

Prvi je Cosi Tabellini, brend koji je kao ljubav na prvi pogled. Uglavnom zato što su svi njegovi proizvodi izrađeni od kositra i kristalnog stakla, odnosno tzv kositreno olovo. To je i naklon obrtničkim iskustvima iz prošlosti, vrijednostima ručne izrade, kao i iznimno unikatnim proizvodima koji su se na našim stolovima pojavljivali u prošlim stoljećima.

Stari stil je uvijek u modi

Po mom mišljenju, ne postoji druga tvrtka koja proizvodi proizvode od kositra s takvom pažnjom. Velika je to počast tradiciji, poštovanju čvrstoće i nevjerojatnom stilu koji proizlazi iz miješanja žanrova Provence ili Art Deco. Pravo ludilo osjeta, ushićenje pri dodiru, kao i posvećenost detaljima koji definiraju robu visoke kvalitete.

Sve je zapakirano u suptilnu kutiju tvrtke s certifikatom i posebnim omotom s logotipom tvrtke. Ovako stvarate premium brend, dragi moji, nema prečaca, samo istinski ekskluzivni proizvodi. Takav poklon sa sigurnošću možemo pokloniti ljubitelju vina, bez imalo srama, srama i distance.

kušanje dobrih vinskih proizvoda
proizvoda za kušanje vina
bokal za ljubitelje vina
bokal za ljubitelje vina
bokali za ljubitelje dobrog vina
bokali za ljubitelje vina
bokali za vino
čaše za vino na poklon
čašu vina za ljubavnika
unikatni vinski pokloni
brendirani pokloni za kušanje vina
za vino
u čemu piti vino
stakleno posuđe za ljubitelje vina
čepovi za vino
čepovi za vino
kakvo vino poklon

Kristali – proizvedeni u Njemačkoj

A sada nešto iz još jedne bajke, tako istinite i fascinantne, koja vraća najistaknutije svjetske proizvođače. Ovo je proizvođač iz Njemačke Arnstadt Kristall, koja svoje prestižne proizvode stvara od pravog kristala s 24% olovnog oksida. Odgovor je to na masovno tržište, šablone i nekvalitetne školjke koje preplavljuju naše domaće tržište.

Težina i čvrstoća rade svoj posao!

Teške i masivne čaše ili impresivni bokali mogu biti vrhunac svakog stola. Njihove cijene nisu niske, ali ako želimo imati pravi brušeni kristal, moramo voditi računa o troškovima čaša iznad 100 ili 200 PLN. Ako netko traži zamjenu, može naići na imitaciju koja će samo nalikovati originalu.

Arnstadt ima vrlo velik izbor proizvoda, tako da u svakom trenutku možemo proširiti naše posuđe za sve o čemu sanjamo. Ne moramo se zaustaviti na čašama ili bokalama. Ovo je tek početak zabave s ovim međunarodnim brendom. Mislim da je danas malo tvornica koje s takvom preciznošću i pouzdanošću stvaraju umjetnička djela.

To je svakako savršen poklon za ljubitelje vina koji će cijeniti našu predanost i trud uložen u potragu za takvim proizvodom. Dodat ću da mnogi naši klijenti naručuju jedinstvenu gravuru u obliku inicijala ili kratke maksime. Radimo to uglavnom ručno jer se ne može svaki proizvod laserski gravirati.

koji darovi idu uz vino
kakav poklon za ljubitelja vina 1
vinski kristali
fenomenalni pokloni za degustaciju vina
kakav poklon za ljubitelja vina
kako kušati vino dar
kakav dar za vinopije
bokal na poklon
karafe na poklon
vinske čaše poklon
čaše za darove vino blog
kristalna čaša na poklon ljubitelju vina
prekrasan poklon pehar za ljubitelje vina
dar za ispijanje vina
poklon za vinopije
blog poklona za ljubitelje vina
darovi za vinare
vinske darove
vino, kakav poklon

Poklon za ljubitelje vina – gdje ga spremiti?

Baš kao i vrste vina, sojevi i sorte, postoji višak proizvoda koji se koriste za njegovo skladištenje. Zasebno poglavlje o kojem treba raspravljati su hladnjaki za vino, koji nisu za danas. I budimo iskreni, većina nas dobro piće drži u hladnjaku ili u ormariću. Da, dragi moji, takav je život, pa se vrijedi malo potruditi i izgraditi doista originalno mjesto u kojem ćemo držati naše drage vinske podrume.

Kad pogledam šipke, rašpice i otpad od MDF-a, gdje želim staviti svoje najbolje vrste vina, izaziva mi mučninu. Ne znam čemu toliko ružnoće u ovome što se trenutno proizvodi, ali očito idemo u krivom smjeru. Stoga, kao posljednju ideju za poklon za ljubitelje vina, biram stalke kreirane od strane Vlastiti studio.

Ne, dragi moji, ovdje nećete naći šperploče ni šablone, nema više stagnacije. Vrijeme je za kvalitetan dizajn i korištene materijale. Ako želite nešto čvrsto, predlažem prirodno drvo u obliku hrasta ili američkog oraha. Kada dodamo brušeni mesing ili aluminij, imamo dizajnerski i dugovječan vinski namještaj.

Kada sam prvi put vidjela Own Studio proizvode, ostala sam bez riječi, jer me nakon 10 godina rada s vrlo originalnim proizvodima teško iznenaditi. Prava je umjetnost i stajati u jednom. Proizvod koji će našem interijeru dodati otmjenost i okus. Proizvođač ima stvarno veliki izbor artikala, počevši od stalka za 4 boce i završavajući s ogromnim drveni stalak za preko 50 boca! Za mene je to za prste polizati.

velika polica za vino
velika vinska vitrina
ekskluzivne police za vino
elitne police za vino
gdje čuvati vino
gdje čuvamo vino
kakav dar za vino
kakav dar za kušanje vina
kakav dar čuvati vino
kako pohraniti velike količine vina
kako čuvati vino
kako čuvati vino kod kuće
luksuzno skladište vina
luksuzni stalak za boce vina
originalne ideje kako držati vino
ekskluzivne police za vino
police za vino poklon za ljubitelje vina
vinski stalak poklon
unikatni domaći proizvodi

Uživanje u okusu, ne u alkoholu

Ljudi, posebno ljubitelji vina, cijene senzualne trenutke, tople večeri i hladna jutra. Za njih proizvođači iz cijelog svijeta stvaraju najljepše darove koji će se dugo pamtiti. Valja naglasiti da je vino jedinstveno piće koje često daje euforično raspoloženje u kombinaciji s originalnim okusom kakav je teško naći kod drugih pića.

Moje ideje za darove za vinoljupce znatno se razlikuju od onoga što je trenutno dostupno na tržištu. Ali stvaranjem ponude Luksuzni proizvodi Uvijek razmišljam o tome koje proizvode tražim. Možda luksuz nema svoju cijenu, rok ili dostupnost za svakoga. Ali vrijedi barem jednom u životu pokušati iznenaditi svoje najdraže takvim proizvodima.

Kad svijet postane potpuno monopoliziran i masovan, tražim nešto za tebe što prkosi standardima. Neskriveno me raduje što dio pravih manufaktura sada može biti prisutan u vašim domovima. To vam od sveg srca želim.

Ako tražite poklon za dragu osobu koja voli vino, napišite – michal@luxuryproducts.pl