Olovka s dijamantom – pisaći luksuz iz SAD-a

Pero s dijamantom
Fotografija davidoscarson.com

Ekskluzivan olovka s dijamantom to ne mora biti uključeno u cijenu dobrog automobila. U to sam se uvjerio kada sam u Luxury Productsu predstavljao proizvode američkog proizvođača David Oscarson.

Marka je vrlo originalna i istovremeno se ne nalazi u Europi. Amerikanac David Oscarson odlučio je stvoriti elitnu tvrtku za proizvodnju luksuznih pisaćih instrumenata. Kao što vidite, projekt je bio 100% uspješan.

Kolekcionari iz cijeloga svijeta dobro poznaju svaku novu kolekciju ovog proizvođača pa je njezina prepoznatljivost na međunarodnoj razini.

Perje s dijamantima
Fotografija davidoscarson.com Američka olovka s dijamantom – trgovina luxuryproducts.pl

Harlekin dijamantna olovka

Kao što ime sugerira, cijeli izgled ovog naelektrizira perje dolazi od francuskog Pierrota, iz poznate komedije Dell”arte. Pantomimski kostim povezan je s šalama i klauniranjem. Zato proizvod koristi živopisne, šarene materijale s jasnom referencom na rombove.

Većina Oscarsonove kolekcije proizvedena je u količinama od 88 komada. Toliko i mnogo ovih prekrasnih pisaćih instrumenata mora zadovoljiti kupce iz cijelog svijeta!

Luksuzno perje s dijamantima
Fotografija davidoscarson.com  Harlekin je bio inspiracija za Davida Oscarsona

Od čega je napravljena dijamantna olovka David Oscarson?

Proizvođač je koristio 18-karatno zlato i srebro 925. Svaka komponenta od plemenitog metala prolazi kroz mukotrpan proces graviranja. Što u završnoj fazi daje nevjerojatne rezultate.

Svi modeli Harlequin imaju 3 dijamanta (016 karata svaki): jedan na vrhu krune, jedan na dnu bačve i jedan u klipu. Zato je američka olovka s dijamantom impresivna.

Pero je dizajnirano i u cijelosti proizvedeno u Njemačkoj. Izrađen od 18-karatnog zlata, obložen rodijom – sve kako bi se osigurala dugotrajnost. Što za ovako prestižan proizvod, po meni, ne zahtijeva nikakav komentar….

olovka s dijamantom
Fotografija davidoscarson.com  Olovka s dijamantom – odličan poklon

Olovka s dijamantom kao ekskluzivni poklon za izvođača

Upoznao sam mnogo kupaca koji su tražili originalan i unikatan poslovni poklon. U velikoj trgovini, kao iu životu, vrijedi staro načelo savoir-vivre. Stoga, nakon uspješnih razgovora ili na kraju projekta, treba dati nešto s gornje police.

To je gesta koja se dugo pamti, a svaki kupac dobro poznaje okus ukusnog poklona. Dijamantna olovka Davida Oscarsona savršena je za tako suptilan dar.

Naravno, pitanje kako će se upakirati i što na njemu ugravirati je poseban članak.

Uštedjeti