Muške trenirke: opustite se sa stilom

Nošenje muških trenirki, bez obzira na stil ili boju, izvrstan je način da spojite udobnost s modernim izgledom. Pitate se uz što ih kombinirati? Koji su modeli trenutno u trendu? Pogledajte naš vodič.

Muške trenirke – za koje su prilike prikladne?

Posljednjih godina trenirke su postale popularan element svakodnevnog odijevanja. Ovo je odličan izbor ako istovremeno želite osjetiti udobnost, ugodan materijal na dodir i slobodu kretanja. To ga čini savršenim za šetnje, kupovinu u gradu ili sastanke s prijateljima. S trenirkom ćete stvoriti sportski stil koji će vam biti od koristi i tijekom fizičkih aktivnosti ili na putu do treninga.

Odaberete li uske muške trenirke, možete ih tretirati kao element elegantnijeg stajlinga. Dodat ćete i malo sportskog stila. Kako postići ovaj učinak? Održavajte blagi kontrast između donjeg i gornjeg dijela odjeće. U jesen ili proljeće trebat će vam elegantna bomber jakna, sako ili kardigan. Važne su i cipele, mokasine ili gležnjače. U ovom stajlingu s muškom trenirkom možete otići na večeru ili čak na posao.

Slika 2

Crne muške trenirke – morate imati u svom ormaru

Što nositi uz muške sportske trenirke?

Trenirke se odavno više ne povezuju samo s teretanom ili čišćenjem kuće. Suvremena muška moda omogućuje vam da ih nosite na mnogo načina, čineći ih elementom casual, pa čak i smart casual stilova. Štoviše, u hlačama dobrog kroja možete osjetiti ugodan materijal na dodir, što je dobro rješenje za mnoge duge sate izvan kuće. Modeli koji ne izazivaju nelagodu i koji će trajati duge sezone mogu se naći u trgovini Denley.

Kombinirajte mušku trenirku s jednostavnom majicom kratkih rukava ili dugih rukava. Glatke majice minimalističkog karaktera učinit će da se osjećate dobro svaki dan, npr. u šetnji, kupnji ili susretu s prijateljima. Za elegantnije stilove odlično će poslužiti polo majica ili čak košulja. U jesen ili zimu trenirke izgledaju dobro s trenirkom u istom stilu, džemperom i pripijenom dolčevitom.

Slika 3

Muška trenirka sa prugama sa strane

Koje muške trenirke odabrati?

Pitate se koji će model muške trenirke najbolje pristajati u vašem ormaru? Glatki i jednolični materijali univerzalno su rješenje. Sivu, tamnoplavu ili crnu lako ćete kombinirati s ostalim elementima svoje garderobe.

Muške trenirke na pruge postale su vrlo popularne posljednjih sezona. Oni mogu optički stanjiti vašu figuru i dodati sportski karakter vašem stajlingu. Osim toga, možete pronaći razne natpise sa strane. Lampe mogu biti različitih boja, npr. žute, crvene, zelene ili plave. Ovaj naglasak će oživjeti ostatak vaše garderobe. Možete ponoviti nijansu kako biste stvorili skladan stajling, npr. odabirom šešira, natpisa na majici ili vezicama koji se odnose na izgled karakterističnih pruga na bočnim stranama hlača.

U modu su se vratile i muške maskirne trenirke, ne samo u zelenim nijansama. Lako možete izabrati sive, crvene ili plave modele. To je prilično hrabar motiv, pa vrijedi odabrati suptilnu majicu kratkih rukava.

Zanimljivo rješenje su i muške trenirke s džepovima sa strane. Podsjećaju na stare borbene hlače, ali u današnjim trendovima proizvođači su skloniji suženim nogavicama na dnu. Takve hlače su opremljene, praktične i udobne.

SPONZORISANI ČLANAK