Luksuzni hotel u Stockholmu – Nobis Hotel Stockholm

luksuzni hotel u Stockholmu

Švedska je vrlo lijepa zemlja, a Stockholm je njezin međunarodni izlog. Izuzetno povijesni grad, u kojem se spomenici isprepliću sa skandinavskom modernošću. Želite li odsjesti na čarobnom mjestu, pogledajte ponudu luksuzni hotel u StockholmuHotel Nobis Stockholm.

Smještaj u Nobisu čini vas idealnim mjestom za šetnju gradom jer se nalazi u središnjoj četvrti Norrmalmstorg. Šveđani to zovu jednostavno Grad, glavna točka Stockholma. Stvarno je blizu svega, uključujući najveće trgovine, restorane, muzeje i sve što vam treba na jednom mjestu!

Ovo je potpuno drugačija atmosfera od prošle hotel u Parizu o kojoj sam pisao…

luksuzni hoteli u Stockholmu
Fotografija: https://www.routesnorth.com

Luksuzni hotel u Stockholmu – zašto Nobis Hotel Stockholm?

Do pola XVIII st. bio je to krajnje opak okrug. Godine 1853. trg na kojem se nalazi zgrada hotela mijenja ime u Norrmalmstorg. Od tada je sve išlo samo na bolje, a cijeli središnji prostor počeo je dobivati ​​na prestižu.

Ako želite odabrati luksuzni hotel u Stockholmu, Nobis je jamstvo izvrsnog iskustva. Najvažnija pogodnost je, naravno, lokacija, stvarno ste blizu svega.

Kada tražim smještaj, često tražim najpovoljniji položaj zgrade u gradu. Tako je i u ovom slučaju! Luksuzno ovdje se nalazi Nobis.

nobis u Stockholmu
Fotografija: http://www.inspiredcitizen.com

Kako izgledaju sobe – luksuzni hotel u Stockholmu

Većina njih su sobe uređene u modernom i minimalističkom ozračju. Vrlo je jak utjecaj skandinavskog dizajna. Namještaj i sav interijer vrlo je jednostavan. Iako izrađeni od visokokvalitetnih materijala, donekle su suzdržani.

Najviše me se dojmiju sobe sa očuvanim starim akcentima. To se jasno osjeća u stanu Nobis od 98 metara. Tu je dobro očuvana štukatura i ploče iz 1800. godine.Luksuzni hotel u Stockholmu mora imati nešto iz različitih razdoblja, a to je ono što je Nobis.

Vrlo stari stropovi s čarobnim naglascima divno se kombiniraju sa švedskim minimalističkim dizajnom interijera. Pogledajte spavaću sobu. Drveni strop i obloge daju stanu osjećaj težine.

Na središnjem mjestu nalazi se veliki popločani kamin, a do njega moderan crni krevet. Riječ je o mješavinama koje pokazuju veliku osjetljivost na estetiku i ponašanje atmosfera starog Stockholma. Na izlizanom drvenom podu nalazi se dizajnerski tepih koji se bojama slaže sa stolicama i tapetama. Ali magija djeluje….

Dnevni boravak je bijeli, svijetli strop od štukature savršeno pristaje uz stara vrata. Namještaj koji se koristi je prilično nizak i spljošten, ali samo da odražava veličanstvenost i veličinu ove sobe. Uistinu izuzetna dizajnerska igra!

luksuzni hotel u Stockholmu
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
ekskluzivni hotel u Stockholmu
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
elegantan hotel u Stockholmu
Fotografija: http://www.nobishotel.se/

Ostale sobe u kojima možemo boraviti uglavnom su moderne skandinavske visoke kvalitete. Vješto odabrane boje, tkanine i namještaj daju osjećaj topline i ugode. Šteta što ostali hotelski apartmani nisu projektirani poput Nobisa od 98 metara…ali ne možeš imati sve u životu.

Svakako ću im to napisati. Ili će možda poslušati glas razuma… uostalom, stari ugođaj i suvremenost uvijek su se dobro prodavali. Štoviše, ovaj najveći stan ima dušu, ostalo su kataloške šablone, s malo luksuza.

ekskluzivni hotel u Švedskoj
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
ekskluzivni hoteli u Stockholmu
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
luksuzni hotel Stockholm
Fotografija: http://www.nobishotel.se/

Luksuzni hotel u Stockholmu mora imati prestižan restoran

Raskošni hotelski restoran nudi prije svega najboljeodabrani okusi talijanske kuhinje. Probrani talijanski sirevi, topla torta s orasima i sladoledom, tjestenina s kremom od divljih šparoga i pečena pačja jetra, pečena bakalar u pećnici s umakom od kopra i bijelog vina….samo su neke od jelovnika.

Svatko od vas pronaći će nešto za sebe. Zašto talijanska kuhinja? Ovi okusi su definitivno međunarodni ABC u hotelskim restoranima. Zato ih se tako često može naći u najudaljenijim kutovima svijeta.

moderan hotel u Stockholmu
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
luksuzni hotel u Stockholmu
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
luksuzni restoran hotel stockholm
Fotografija: http://www.nobishotel.se/

Osim restorana i bara, postoji i jedan u Nobisu Zlatna poluga. Čarobno mjesto – iznimno moderno. Skrojeni prema potrebama ljudi koji osjećaju ljepotu dizajna. Puno stakla, metala i mramora.

Što reći – luksuzni hotel u Stockholmu, Nobis, ima nekonvencionalan bar. Koje sastojke i alkohole tamo možete očekivati? Hmm, na primjer: tamni rum s talijanskim amarom, južne limete, sirup od kaktusa, irski viski, sirup od cikle, šeri, vrhnje od kokosa, sok od agave i mnoge druge delicije.

Mislim da je Gold Bar posvećen uglavnom elegantnim ženama, o čemu svjedoči raznovrsnost pića na tapetama i sam vrlo ženstveni dekor….

luksuzni švedski hotel
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
Luksuzni hotel u Stockholmu – dvorana po mjeri luksuza

Ono što Nobis izdvaja je njegova lijepa i divna dvorana. Mjesto na vrhu, ograđeno krovom i okruženo zidovima zgrade sa svih strana, ostavlja nevjerojatan dojam. I tu je luksuz pokopan. Namještaj nije raskošan, samo dobro osmišljeno, elegantno mjesto za upoznavanje ljudi.

Samo sjednite i osjećat ćete se kao kod kuće. Vjerujem da je ovo vrlo toplo i otmjeno mjesto vrlo popularno među gostima. Svaki ekskluzivni hotel treba imati iskrenost i nešto što ga odlikuje. Za mene je to dvorana, velika i veličanstvena kada pogledate prema gore, nevjerojatno domaća s razine sjedenja.

luksuz i opuštanje švedska
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
hotel nobis luksuz
Fotografija: http://www.nobishotel.se/
Fotografija: http://www.nobishotel.se/

Luksuz je iskustvo. Nije teško opremiti hotel s velikim bazenima, saunama i mramorom. Potrošite puno novca na kvalitetne materijale. Važno je pronaći pravu razliku, nešto čime će hotel biti ponosan.

Zato mnogim novim mjestima, čak i onima s 5 zvjezdica, nešto nedostaje. Hotel Nobis ima ga i jako je ponosan na njega.

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti