Prodaje se luksuzna rezidencija u Mazuriji

Luksuzna rezidencija na prodaju Masuria

Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam modernu vilu s unutarnjim bazenom, reprezentativnu rezidenciju vrhunskog standarda. Prodaje se luksuzna rezidencija u Mazuriji spaja eleganciju, udobnost i modernu tehnologiju, nudeći jedinstveno iskustvo života u jednoj od najljepših regija Poljske.

Mazurija, poznata kao Zemlja tisuću jezera i jedno od najljepših mjesta u Poljskoj, krije slikovito selo Olszyny koje se nalazi u Varminsko-mazurskom vojvodstvu. Ovaj grad je sinonim za sklad s prirodom i udobnost života u skladu s mirom okoline. Upravo na ovom pitoresknom mjestu Masuria nalazi se luksuzna rezidencija na prodaju.

Luksuzna rezidencija na prodaju Masuria – ekskluzivni prostor

Mazurija je jedno od najljepših mjesta u Poljskoj, koje privlači turiste iz Poljske i inozemstva. Ovu regiju karakterizira jedinstvena mikroklima koja pogoduje zdravlju i odmoru. Predstavljena vila je jedinstvena ponuda za ljude koji cijene luksuzno, udobnost i prostor. Savršeno se uklapa u ovaj idilični krajolik, nudeći ne samo ugodne uvjete za život, već i blizinu prirode.

Stil i dizajn interijera

Vila je dizajnirana za najzahtjevnije kupce koji cijene luksuz, udobnost i moderna rješenja. Interijeri rezidencije oduševljavaju elegancijom i modernim stilom. Prostrane sobe, dodatno ispunjene prirodnim svjetlom, stvaraju atmosferu luksuza i sofisticiranosti. Glavna spavaća soba, s velikim prozorima koji gledaju na zelenilo, oaza je mira i opuštanja. Veliki krevet, nježne zavjese i elegantni dodaci čine ga savršenim mjestom za opuštanje nakon napornog dana.

Prostran dnevna soba je srce doma, gdje se moderan dizajn spaja s udobnošću. Velika sofa, elegantan kamin i dizajnerski stolići za kavu čine idealno mjesto za obiteljska i društvena okupljanja. Visokokvalitetni materijali, poput mramora i stakla, interijeru dodaju prestiž i jedinstven karakter.

Kuhinja i blagovaona

Kuhinja je pravo remek djelo modernog dizajna. Visokokvalitetna oprema, elegantna završna obrada i funkcionalnost čine ga idealnim mjestom za ljubitelje kuhanja. Centralna točka kuhinje je velika mramorna radna ploča, koja nije samo praktična, već i impresivan dekorativni element.

Blagovaonica, povezana s kuhinjom, prostor je stvoren za elegantne večere i obiteljske obroke. Veliki stol okružen udobnim stolicama i elegantnim lampama stvaraju atmosferu pogodnu za duge razgovore i opuštanje.

Detalji koji oduševljavaju

U cijeloj vili vidljiva je pažnja posvećena najsitnijim detaljima. Dizajnerska rasvjeta, ekskluzivni završni materijali i dobro osmišljen raspored prostorija čine svaki kutak jedinstvenim Dom odiše luksuzom i elegancijom. Dodatno, velika kristalna viseća lampa u predsoblju daje sjaj interijeru i stvara jedinstvenu atmosferu.

Ekskluzivna kuća u Mazuriji

Vila na prodaju u Masuria

Šarmantno okruženje – raskošna Mazurija

Mazurija je regija poznata po slikovitim jezerima, zelenim šumama i šarmantnim selima. Olszyny, budući da je dio ovog prekrasnog krajolika, nudi stanovnicima mir i blizinu prirode, a istovremeno omogućuje jednostavan pristup svim sadržajima. Brojne biciklističke rute, turističke staze i mogućnosti vodenih sportova čine ga idealnim mjestom za aktivne ljude koji cijene blizinu prirode.

Varminsko-mazursko vojvodstvo, poznato po prekrasnim krajolicima i razvoju gospodarstva, svojim stanovnicima nudi brojne atrakcije i pogodnosti. Pristup različitim prijevoznim sredstvima, uključujući cestovni, željeznički i zračni (zračna luka Olsztyn-Mazury udaljena 19 km), omogućuje laku vezu s ostatkom Poljske i svijeta.

Predstavljena vila izvrstan je izbor za one koji traže luksuzna rezidencija u lijepom i mirnom kraju. Spoj modernog dizajna, najvišeg standarda završne obrade i slikovite lokacije čini ga mjestom koje će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

Idealno mjesto za aktivne ljude

Mazurija je raj za ljubitelje aktivnog odmora. Područje nudi brojne biciklističke i pješačke staze koje vode kroz najljepše kutke regije. Jezera su odlično mjesto za bavljenje sportovima na vodi kao što su jedrenje, kajak i jedrenje na dasci. Zimi se ovo područje pretvara u pravi raj za skijaše i hodače na krpljama.

Investicija za budućnost

Kupnja luksuzne vile na Mazuriji nije samo udobnost, već i izvrsna investicija za budućnost. Ovo područje postaje sve popularnije među turistima i investitorima, što znači da nekretnine na ovom području rastu u vrijednosti.

Kuća Mazury

Prodaje se kuća na Mazuriji

Prodaje se stan – raspored prostorija

Jezgru kuće čini dvoetažni stambeni dio, okružen prizemnim dijelovima s potkrovljem. Ovo dobro promišljeno arhitektonsko uređenje stvara koherentnu i funkcionalnu cjelinu, pružajući stanovnicima najvišu razinu udobnosti i udobnosti. Arhitektura boravište skladno spaja moderna rješenja s klasičnom elegancijom, stvarajući prostor koji nije samo estetski, već i savršeno prilagođen svakodnevnom životu. Svaki detalj ove jedinstvene nekretnine pažljivo je osmišljen kako bi stanovnicima ponudio luksuzne uvjete u jednoj od najljepših regija Poljske.

Raspored prostorija oduševljava svojom estetikom i transparentnošću.

Prizemlje

  • Nastanjeno područje
    • Prostrana kuhinja s blagovaonicom, stilski uređen dnevni boravak, hodnik i predsoblje s garderobom.
  • Dodatne sobe
    • Radna soba, udobna spavaća soba, garderoba, toalet i praktična ostava.
  • Soba za bazen
    • Prostor koji treba završiti, uključujući bazen od deset metara, saunu i kupaonicu.
  • Garaža za dva automobila
    • Ima pomoćni prostor i tehničku prostoriju.

Prvi kat

  • spavaće sobe
    • Glavna spavaća soba s luksuznom vlastitom kupaonicom i garderobom, tri prostrane spavaće sobe za goste (dvije sa zajedničkom kupaonicom i garderobom), dodatna kupaonica.
  • Dvorana za rekreaciju i sport
    • Nalazi se na polukatu iznad bazena, a s njim je povezan elegantnim stubištem.

Potkrovlje

  • Dodatna soba
    • Savršen za dodatnu spavaću sobu ili prostor za rekreaciju, pruža fleksibilnost u dizajnu interijera.

Da luksuzan Rezidencija je idealno mjesto za ljude koji cijene udobnost, eleganciju i blizinu prirode. Dizajniran je tako da svaki detalj interijera i eksterijera skladno usklađuje s okolnim krajolikom, stvarajući jedinstven prostor za život i odmor.

Luksuzna nekretnina Mazury

Willa Na Masuria

Rezydencja Mazurys Prodaja

Luksuzne nekretnine Mazury

Luksuzna kuća s jedinstvenim namještajem i završnom obradom – sve što trebate znati

Kuća nalazi se na parceli od 2.320 m2, te nudi potpuno vlasništvo nad objektom i zemljištem. Opremljen najnovijim tehnologijama, poput solarne instalacije, klimatizacije, nadzora, protuprovalnih vanjskih roleta i Loxone Smart Home sustava inteligentne kuće, osigurava najviši standard sigurnosti i udobnosti.

Nekretninu odlikuje vrhunska elektronika i kućanski aparati te kompletna pokretna oprema. Većina namještaja i dodataka izrađena je po narudžbi i uvezena iz inozemstva, uglavnom iz Italije i Velike Britanije, što naglašava jedinstveni karakter interijera. Završna obrada kuće dizajnirana je prema individualnom arhitektonskom projektu koji naglašava luksuz i udobnost. Kuća ima balkon i terasu što joj dodatno daje na atraktivnosti i funkcionalnosti.

Preostaju završni radovi, uključujući:

  • završna obrada prostorija s bazenom, terasa u prizemlju i balkonske ograde na katu.
  • U vrt postoje dva rekreacijska skloništa, koja također trebaju dovršiti radove.

Ovo jedinstveno mjesto spaja moderne tehnologije s luksuznom završnom obradom, nudeći idealne uvjete za udoban život. Ako tražite nekretninu najvišeg standarda, ova ponuda je upravo za vas.

Villa Mazury na prodaju – parametri

Parametri svojstva:

  • Ukupna površina: 702,82 m²
  • Korisna površina: 537,96 m²
  • Površina zemljišta: 2320 m²
  • 7 soba
  • 1. kat
  • Pravni status: Vlasništvo
  • Vrsta zemljišnog prava: Vlasništvo
  • Balkon/terasa: Da

Vila ukupne površine 702,82 m² nudi idealan prostor za udoban život. Od ove površine 537,96 m² čini korisna površina koja pruža brojne mogućnosti uređenja. Nekretnina se nalazi na parceli od 2320 m², što jamči prostranost i privatnost.

Pravni status nekretnine je potpuno vlasništvo nad zgradom i zemljištem. Dodatna prednost je postojanje balkona i terase, koji Vam omogućuju uživanje u čarima Mazurske prirode.

Onaj luksuzni Vila na Mazuriji je jedinstvena ponuda za ljude koji traže prostranu, modernu kuću na lijepoj lokaciji. Ako sanjate o životu okruženi prirodom, uz pristup svim sadržajima, ova nekretnina će ispuniti vaša očekivanja.

Mazury luksuzna vila na prodaju

Prodaje se komforna kuća u Mazuriji

Prodajem kucu u Mazuriji

Masuria na prodaju

Luksuzna rezidencija na prodaju Masuria – za koga?

Ova reprezentativna premium rezidencija izvrstan je izbor za ljude koji cijene udobnost, luksuz i blizinu prirode. Vila impresivne ukupne površine od 702,82 m², od čega je 537,96 m² korisne površine, smještena je na parceli od 2320 m².

Predstavljena vila je idealno mjesto za ljude koji traže visok standard života okruženi prirodom. Unutar vile nalazi se prostrani, luksuzni bazen, koji je središte kućne rekreacije i opuštanja. Promišljen, moderan dizajn interijera zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, osiguravajući najvišu razinu udobnosti. Osim toga, visokokvalitetni materijali korišteni za završnu obradu interijera i elegantan, moderan namještaj daju rezidenciji jedinstven karakter.

Zahvaljujući svom položaju, vila je savršeno mjesto za ljubitelje prirode koji cijene mir i tišinu. U isto vrijeme, laka dostupnost prijevoza čini ga idealnim mjestom za profesionalno aktivne ljude koji često putuju. Kombinacija luksuza, udobnosti i strateškog položaja čini nekretninu jedinstvenom ponudom na tržištu.

Onaj luksuzni boravište na Mazuriji je idealna opcija za obitelji koje žele živjeti u prostranoj i modernoj kući s pristupom brojnim sadržajima. Visoki standard završne obrade i izvrsna lokacija jamstvo su ugodnog života okruženog prekrasnom mazurskom prirodom. Tražite li nekretninu koja spaja luksuz, modernost i blizinu prirode, ova vila će zasigurno ispuniti vaša očekivanja.

Zanimaju vas detalji? Nazovite ili mi pišite:

Michał Cylwik – 791 394 349

michal@luxuryproducts.pl

Kuća Mazury na prodaju

Luksuzna vila u Mazuriji
Prodaje se luksuzna rezidencija u Mazuriji

masurija