Ljetna moda za hladnije dane: odjevni trendovi za ljetne večeri

Ljetna moda za hladnije dane Odjevni trendovi za ljetne večeri
Fotografija prm.com/pl


Ljeto je vrijeme kada možemo uživati ​​u toplim danima i dugim večerima provedenim na otvorenom. No, čak i u najtoplijim mjesecima, večeri mogu donijeti nešto svježiji povjetarac, što zahtijeva odgovarajući odabir garderobe. Koju odjeću vrijedi imati u ormaru kako biste se osjećali udobno i elegantno tijekom ljetnih večeri? U ovom članku predstavljamo najnovije trendove za hladnije ljetne dane koje vrijedi uzeti u obzir pri kupnji

1. Džemperi i kardigani – must have za ljetne večeri

Jedan od najvažnijih odjevnih komada za ljetne večeri su lagani džemperi i kardigani. Oni su savršeno rješenje kada temperatura počne padati nakon zalaska sunca. Prilikom odabira pravog modela vrijedi birati tkanine koje su prozračne, a istovremeno daju toplinu, poput pamuka, lana ili mješavine merino vune.

Kardigani širokog kroja koji se mogu nositi preko ljetne haljine ili majice jedan su od najvrućih trendova ove sezone. Posebno su moderni modeli pastelnih boja i oni s nježnim uzorcima koji stilu dodaju suptilnost i eleganciju. Dobar izbor bit će i veste s V izrezom koje savršeno pristaju uz ljetne topove i bluze. Zahvaljujući njima, možete stvoriti izgled koji je istovremeno moderan i funkcionalan, savršen za ljetne sastanke s prijateljima.

Swet2
Fotografija prm.com
Swet1
Fotografija prm.com

2. Maxi haljine – elegancija i udobnost u jednom

Ljetne maxi haljine klasik su koji nikada ne izlazi iz mode. Ne samo da su elegantne, već su i iznimno praktične za hladnije večeri. Duge haljine, posebno one od prozračnih tkanina poput viskoze ili laganog pamuka, pružaju toplinsku udobnost, a pritom izgledaju iznimno impresivno.

Vrijedno je obratiti pozornost na haljine s dugim rukavima ili modele koji se mogu kombinirati s laganim šalom ili pelerinom. Trenutno su vrlo popularne maxi haljine s cvjetnim uzorcima koje svakom stajlingu dodaju ženstvenost i nježnost. Želite li stvoriti izražajniji izgled, birajte haljine ujednačenih, intenzivnih boja, poput tamnoplave, boca zelene ili bordo. Dodavanjem modernih espadrila ili sandala na wedges stvorit ćete outfit savršen za romantičnu večeru ili večernju šetnju.

3. Lagane jakne i kaputi – savršeni za ljetne večeri

Kad ljetna večer postane svježija, lagana jakna ili kaput mogu se pokazati nezamjenjivima. Bomber jakne ove sezone zaslužuju posebnu pažnju i ponovno su se vratile u red, predstavljajući se u novim, ženstvenijim varijantama. Posebno su moderne one pastelnih boja, sa suptilnim vezom ili aplikacijama koje daju karakter cjelini.

Još jedan odličan izbor su lagani kaputi, posebice oni od prozračnih tkanina. Vrijedno je razmisliti o kupnji svijetlog balonera koji će savršeno nadopuniti ljetni styling. Ovaj tip vanjske odjeće lako se kombinira uz traperice i elegantne haljine, stvarajući look prikladan za svaku priliku.

Jakna2
Fotografija prm.com
Jakna1
Fotografija prm.com

Shopping with PRM – Vaš ljetni styling centar

Tražite li inspiraciju za kreiranje modernih stilova za hladnije ljetne dane, posjetite web stranicu Premijer. Tamo ćete pronaći širok izbor odjeće koja savršeno odgovara najnovijim trendovima. Bez obzira preferirate li klasična rješenja ili tražite nešto avangardnije, PRM nudi proizvode koji će ispuniti vaša očekivanja.

Ukratko, ljetne večeri mogu biti ugodne poput vrućih dana, ako vodimo računa o odgovarajućoj garderobi. Lagani džemperi, elegantne maxi haljine te moderne jakne i kaputi elementi su koje vrijedi uvrstiti u svoj stajling. Zahvaljujući njima, bez obzira na temperaturu, osjećat ćete se ugodno i izgledati moderno.

SPONZORISANI ČLANAK