La Zagaleta – sinonim europske ekskluzivnosti

La Zagaleta Sinonim za europsku ekskluzivnost
foto: drumeliarealestate.com

Španjolska je poznata po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i izvanrednoj prirodi. No, poluotok ne oduševljava samo jedinstvenim Gaudijevim dizajnom, već i prekrasnim vilama. Dugo je jedno od najprestižnijih mjesta, a to je i dalje La Zagaleta – sinonim europske ekskluzivnosti.

La Zagaleta – sinonim europske ekskluzivnosti u srcu Španjolske

La Zagaleta se nalazi u jednom od najljepših područja u Europi – Costa del Sol. Ovo jedinstveno mjesto ima intrigantnu povijest. Povijest područja La Zagaleta seže u sedamdesete i osamdesete godine prošlog stoljeća, kada je pripadala Saudijcu Adnanu Khashoggiju, poznatom trgovcu oružjem raskošnog načina života.

Njegovo luksuzno lovačko imanje u Španjolskoj zaplijenjeno je zbog neplaćenih poreza i prodano na državnoj dražbi 1992. godine, čime je započela priča o jedinstvenom posjedu vile. Smješten na povlaštenoj lokaciji, kompleks nudi pogled na Sredozemno more i Gibraltarski tjesnac, omogućujući jednostavan pristup atraktivnim odredištima kao što su Marbella i Ronda. Dugo vremena nenaseljeno privatno područje na brežuljcima pokazalo se idealnim mjestom za luksuzne vile smještene među bujnom šumom. Zakačen između planina i mora.

Ideja savršenog stambenog naselja

Imanje je projektirano od strane najviše klase arhitekti. Usklađuje se s prirodom i pruža maksimalnu udobnost stanovnicima. Svaka vila nosi ime poznatog dizajnera. Ni uređenje interijera nije prepušteno slučaju. To život u vilama La Zagaleta čini najvišim oblikom luksuza.

Nekretnine Drumelija1
foto: drumeliarealestate.com

Kombinacija sunčanog vremena s hladnim morskim povjetarcem i toplim zimama stvara idealnu klimu. To je elitno mjesto gdje blizina prirode, izvrsna mediteranska kuhinja i visoka kvaliteta života čine La Zagaletu mjestom za rijetke.

La Zagaleta – sinonim europske ekskluzivnosti – nisu samo vile. Područje također uključuje hektare golf terena, staja, bazena i kućnog SPA-a. Mnoge vile opremljene su platformama za slijetanje helikoptera. U blizini se nalaze i ekskluzivni restorani.

Procvat La Zagalete

Nakon završetka Khashoggijeve priče, La Zagaleta – sinonim za europski ekskluzivitet – postala je simbol luksuzno i prestiž. Zahvaljujući ulaganjima međunarodnih tajkuna i brizi za najviše standarde, ovo područje se transformiralo u jedno od najekskluzivnijih mjesta na svijetu. Svaka kuća na ovom imanju esencija je elegancije i sofisticiranosti. To je raj za one koji žele živjeti u najvećem luksuzu.

La Zagaleta  i Marbella je mjesto koje je godinama privlačilo pažnju slavnih. Audrey Hepburn, Deborah Kerr, James Hunt, Stewart Grainger, Rod Stewart i Sean Connery samo su neki od slavnih koji su izgradili svoje domove u ovom ekskluzivnom kutku Španjolske.

Stalna atraktivnost područja Marbelle

Iako je prošlo mnogo godina otkako su Audrey Hepburn i druge poznate osobe smjestile svoje rezidencije u Marbelli, atraktivnost ovog mjesta ne jenjava. Još uvijek privlači pozornost mnogih poznatih osoba koje podlegnu njegovom šarmu i odluče se na kupnju nekretnine.

La Zagaleta – sinonim za europski luksuz – crpi svoju čaroliju iz šarma Marbelle, grada koji je dugo bio simbol profinjenog prestiža. Tijekom godina, Marbella je privlačila i nastavlja privlačiti i bogate i slavne rajski azil na Costa del Sol. No, još je prestižnije, ekskluzivnije i diskretnije lice.

Hugh Grant i prestiž

Kuća u La Zagaleti nije samo posjed – ona je simbol statusa i prestiža. Poznati glumac Hugh Grant jedan je od brojnih poznatih koji su odlučili kupiti kuću na ovom ekskluzivnom imanju, ističući njegovu elitnost i jedinstven karakter. Kruže glasine da Vladimir Putin posjeduje nevjerojatno sigurnu, čuvanu i iznimno luksuznu vilu na ovom neobičnom području.

Ark Arhitekt Kom
foto: ararchitects.com

Imanja u La Zagaleti su prave rezidencije s površinama parcela većim od 5000 m². Svaki od njih ima infinity bazen i prekrasan pogled na more. Unutrašnjost ovih zapanjujućih domova opremljena je najsuvremenijim sadržajima kao što su teretane, toplice, saune i sobe za opuštanje.

Marbella, a posebno La Zagaleta, postala je mjesto gdje poznati ljudi mogu pronaći svoj raj na zemlji. Bogatstvo, luksuz i privatnost čine ga savršenim mjestom za one koji žele pobjeći od vreve svjetski poznatih i pronaći oazu mira i udobnosti.

La Zagaleta sadržaji: savršenstvo i udobnost

La Zagaleta je raj za ljubitelje golfa. Dva privatna golf terena nude ne samo odlične uvjete za igru. Njihova kvaliteta je gotovo legendarna. Iz vila se također pruža slikoviti pogled na okolne planine i more. Španjolsko imanje vila mjesto je gdje golf postaje ne samo sport, već i doživljaj za osjetila.

Klub članova, smješten u Khashoggijevoj bivšoj lovačkoj kući, središte je društvenog života na La Zagaleti. Restoran s pogledom na more i planine, elegantne klupske sobe i ekskluzivni sadržaji čine ga mjestom gdje se luksuz susreće s jedinstvenim stilom.

Sigurnost i privatnost: oaza mira

La Zagaleta – sinonim europske ekskluzivnosti, ujedno je i oaza sigurnosti. Čuvane ulazne kapije i najviša razina sigurnosne službe osiguravaju potpunu privatnost i mir stanara. Ulaz za osobe koje nisu stanari vile je u principu nemoguć. Za obične turiste ovo je mjesto gotovo mitsko i nedostupno.

Diskrecija je ključni element života na La Zagaleti. Stanovnici uživaju potpunu povjerljivost i privatnost, zbog čega ovo mjesto privlači najutjecajnije ljude iz cijelog svijeta.

Oaze udobnosti i elegancije

La Zagaleta nisu samo luksuzne kuće, već i arhitektonska remek-djela. Svaku nekretninu ističe jedinstveni dizajn, izvrsni detalji i visoki standard završne obrade, što ih čini pravim draguljima na tržištu nekretnina.

Ark Arhitekt Com1
foto: ararchitects.com

Interijeri kuća u La Zagaleti opremljeni su svim modernim sadržajima koji stanovnicima pružaju najveću udobnost i funkcionalnost. Od naprednih sigurnosnih sustava do inteligentnih tehnoloških rješenja – sve je prilagođeno potrebama najzahtjevnijih kupaca.

Restorani s Michelinovim zvjezdicama u blizini

U krugu od nekoliko kilometara, oni s najzahtjevnijim nepcima mogu uživati ​​u profinjenoj španjolskoj kuhinji nagrađenoj Michelinovim zvjezdicama.

Prvo, ne smijete propustiti Skinu, koja se nalazi u starom dijelu Marbelle. Ponosni je vlasnik dvije Michelinove zvjezdice i spaja domaću kuhinju s daškom avangarde.

U vlasništvu nagrađivanog kuhara, grupa Dani García nudi niz jedinstvenih iskustava u svakom od svojih restorana. Babette nudi poruku Francuska, koji odiše stilom i klasom. Bibo je profinjena i elegantna opcija, ali s neformalnom atmosferom zahvaljujući andaluzijskoj kuhinji.

Dio grupe Dani García je i Kemuri, japanski restoran. Služi najtradicionalniju japansku kuhinju, ali i upija njezine običaje i iskustva. Za ljubitelje mesa, među restoranima istog chefa je i Leña, gdje meso igra glavnu ulogu.

Drumelija Nekretnine2
foto: drumeliarealestate.com

Messina, nagrađena jednom Michelinovom zvjezdicom, ima za cilj unijeti sklad i bistrinu u svaki zalogaj, uvijek temeljen na pažljivo odabranoj lokalnoj kuhinji.

Ovo su samo neki od najboljih restorana koji se nalaze samo nekoliko koraka od La Zagalete.

La Zagaleta – raj za rijetke

La Zagaleta nudi svojim stanovnicima sve vrste usluga kako bi zadovoljili sve njihove potrebe. Stoga možete naručiti usluge prilagođene vašim individualnim potrebama, kao što su transferi helikopterom s privatnog heliodroma koji se nalazi u resortu ili privatni transferi jahtom ili automobilom.

Pažljivo dizajniran kako bi svojim gostima pružio iznimnu kvalitetu života, jedan je od najekskluzivnijih kutaka Costa del Sol.

To nije samo stambeno naselje, već i… simbol luksuza, elegancije i prestiža. Njegova povijest, sadržaji i jedinstveni domovi stvaraju savršeno mjesto za one koji žele živjeti prema najvišem standardu. Ovo je mjesto gdje snovi postaju stvarnost, a život poprima novu dimenziju luksuza i udobnosti.