kožni foto albumi

Danas bih vam želio predstaviti malu proizvodnu tvornicu kožni foto albumi. Legatoria Koine jedan je od naših prvih brendova koje smo predstavili našem tržištu. On dizajnira proizvode koji su vrlo moderni, au isto vrijeme prirodni u svom izgledu.

Kad god uzmem neki od njihovih proizvoda, osjetim jak miris jer volim miris kože. To je nedvojbeno sirovina koja je jedna od mnogih razina istinskog luksuza. Pa, što osjećate kada čujete riječ luksuz? Nemate dojam da je sve o čemu se priča već luksuzno ili ekskluzivno. Svijet i ljudi žele biti premium, uz jednu malu važnu činjenicu – ne može svatko….

Kožni foto albumi Legatoria Koine

Ova fascinantna priča započela je 1985. godine u Italiji, kada su braća Francesco i Cosimo Riccio odlučili osnovati proizvodnju. Znate li odakle dolaze pravi luksuzni proizvodi? Sa strašću i iskrenom ljubavlju!

Fotokopiranjem tuđih proizvoda nikada nećete postići vlastiti stil i uspjeh kao proizvođač. Legatori kožni foto albumi rezultat su velikog poštovanja prema ručnom radu, prirodnim sirovinama i talijanskom pristupu dizajnu.

Danas ste preplavljeni mnoštvom proizvoda koji se često ponosno nazivaju prestižnim, elitnim ili u konačnici unikatnim. Imao je kašu, kremšnite u masovnoj proizvodnji nemajući nikakve veze s nečim posebnim.

Kada sam prvi put uzela u ruke album ovog brenda, znala sam da će ta ljubav biti uzvraćena. Miris i struktura sirovine puno govore o proizvodu, a tako je bilo i ovoga puta.

Kožni foto albumi u eri digitalizacije 21. stoljeća

Ne znam hoćete li se složiti sa mnom, ali očito osjećam da je društvo umorno od digitalizacije. Brojni podražaji koji nas svakodnevno prate, diraju i uznemiruju.

Svatko od nas ima stotine i tisuće fotografija na računalu, ali ih rijetko koristi. Oni samo ostaju tu i zauzimaju mjesto u memoriji….

Kod starih je malo drugačije albumi s obiteljskim fotografijama Ako govorim istinu, ispravi me! Kao i vi, često smo sjedili sa svojim najdražima i provodili cijele večeri uživajući u prošlosti zabilježenoj na starim fotografijama.

Ima nešto u tome, a kožni foto albumi klasici su žanra koji nas vode u zanimljive trenutke života.

kožni foto album
foto album od prirodne kože
kožni foto album
kožni foto albumi

Što je toliko posebno u kožnim albumima za fotografije?

Kad raspakirate jedan od albuma Legatori Koine, molim te pomiriši. Jer o izradi, izgledu i dizajnu mogu puno napisati. Ali kad ga uzmeš u ruke, osjetit ćete njegovu težinu i miris …..ova dva faktora određuju luksuz.

Dio kolekcije čine i kožni foto albumi izrađeni isključivo od prirodnih sirovina. Druga polovica je koža u kombinaciji s papirom. Ovisno o dimenzijama od 30 do 60 listova podijeljenih velum papirom.

Fotografije možete ugraditi lijepljenjem ili klasičnije korištenjem kutova. Dva su načina dobra, iako sam osobno uvijek koristio crne tradicionalne uglove.

kožni foto albumi
kožni foto album
kožni foto album
kožni foto albumi

Kožni foto albumi sa vlastitom gravurom

Mnogi od vas žele posvetiti nešto posebno na komadu kože nekome tko vam je jako blizak. Nema nikakvog problema, jer možemo gravirati i vrlo debelu kožu.

Naše iskustvo pokazuje da želite zapaliti razne vrste izreka i izvana i unutar albuma. Stvar je izbora, znam jedno – u slučaju poklona, ​​to je izuzetno lijepo i razumno!

Također znamo da su kožni foto albumi uobičajena i praktična ideja za poklon drugoj osobi. Želite li još više iznenaditi osobu koja prima dar, pripremite album sa zalijepljenim fotografijama.

Mislim da će svi biti ugodno očarani ovakvim poklonom, uz fotografije zajedničkih trenutaka…

graviranje na koži
gravure na albumskoj koži
Manufaktura Legatoria Koine – kožni foto albumi

Legatoria Koine nije brend koji se gura u luksuzne i glamurozne salone. Ona jednostavno radi decentnu i izuzetno suptilnu kožnu galanteriju. Luksuz često ne treba publicitet, buku i sjaj…

Naprotiv, danas se cijeni nekonvencionalnost i jedinstvenost. Nešto što nećete dobiti u hipermarketu. Jer… ako želite kupiti čips iz automata, slijedite gomilu.

debeli foto albumi
Kožni foto albumi Legatoria Koine
kožni foto album
veliki foto albumi