Uredska fotelja poput bojnog broda
foto: altekitaliadesign.it

Uredska stolica Armadillo iz Altek Italia Design pravo je remek-djelo, koje spaja eleganciju, luksuz i moderan dizajn s funkcionalnošću i udobnošću. Inspiracija prirodom, posebice armadillom, daje ovom komadu namještaja jedinstven i jedinstven karakter. Fotelja kao bojni brod izvrstan je izbor za ljude koji ne traže samo udobnost, već i estetsko zadovoljstvo. Njegov dizajnerski oblik spaja moderan stil s iznimnom elegancijom, što ga čini idealnim rješenjem za one koji cijene luksuz i originalan dizajn. Otkrijte po čemu se luksuzna Armadillo fotelja izdvaja od ostalih?

Fotelja poput bojnog broda – moderan dizajn inspiriran prirodom

Životinje su stoljećima inspirirale umjetnike iz raznih područja. Armadilo – poznat po svom čvrstom, zaštitnom oklopu – postao je neočekivana, ali intrigantna referentna točka za dizajnere u Altek Italia Design. Moderna fotelja Armadillo, čije ime znači armadilo, crpi inspiraciju iz ove fascinantne životinje. Kombinira svoju prirodnu snagu i zaštitu s elegancijom i sofisticiranošću luksuznog dizajna.

Odlična uredska stolica
fotografijaaltekitaliadesign.it

Onaj dizajnerski stolica za predsjednika to je pravo umjetničko djelo gdje se moderan stil susreće s funkcionalnošću. Njegova dinamična silueta, elegantne linije i precizno odabrani materijali naglašavaju jedinstven karakter namještaja, što ga čini idealnim izborom za prestižne interijere. Zahvaljujući korištenju najkvalitetnijih sirovina i pozornosti na detalje, Armadillo je simbol istančanog ukusa i suvremene primijenjene umjetnosti.

Ono što odlikuje dizajnersku fotelju Armadillo

Armadillo fotelja ističe se ne samo jedinstvenim dizajnom inspiriranim prirodom, već i savršenom kombinacijom estetike i funkcionalnosti. Ali što ga čini uredska fotelja kako je bojni brod tako poseban?

  • Odabir najkvalitetnijih materijala

Jedan od ključnih elemenata koji izdvaja Armadillo fotelju je njezina presvlaka od najkvalitetnije talijanske kože. Koža igra ključnu ulogu u stvaranju luksuzni karakter namještaja. Odabir odgovarajućih materijala je proces koji pažljivo kontrolira Altek Italia Design. Surađuje samo s certificiranim dobavljačima koji osiguravaju najviše standarde kvalitete i zaštite okoliša.

Uredska fotelja od unikatnih materijala
fotografijaaltekitaliadesign.it

Koža korištena u Armadillu nije samo estetski dodatak. To je također element koji osigurava dugotrajnost i udobnost korištenja dugi niz godina. Posvećenost detaljima i precizna ručna završna obrada čine svaki komad jedinstvenim Talijanska fotelja postaje jedinstveno umjetničko djelo. Presvlaka je mekana na dodir, ali u isto vrijeme izdržljiva, što osigurava udobnost čak i tijekom dugog rada.

  • Čvrsta gradnja

Ova fotelja oblikom i funkcijom podsjeća na bojni brod. Baš kao što armadillo štiti svoje mekano tijelo čvrstim oklopom, Armadillo fotelja korisniku pruža zaštitu zahvaljujući konstrukciji od punog drva i metala. Ergonomski dizajn jamči udobnost i izdržljivost, što ga čini idealnim izborom za profesionalne uredske prostore. Čvrsti okvir izrađen od aluminija i čelika, obrađen bukovim drvetom, postaje “kičma” ove moderne uredske stolice koja se savršeno uklapa u zahtjevne uvjete rada u uredu.

Elegantna uredska stolica
fotografijaaltekitaliadesign.it

Telos – filozofski pristup dizajnu

Pri dizajniranju namještaja, posebno luksuznog, nije ključna samo izrada, već i filozofija koja stoji iza predmeta. Altek Italia Design se u svojim radovima poziva na drevni koncept telosa – krajnjeg cilja. Njihova misija nije samo kreirati namještaj, već i izgraditi emocije i iskustva koja prate njihove korisnike. Armadillo fotelja rezultat je suradnje dizajnerske mašte i tehničkog umijeća talijanskih majstora.

Luksuzna uredska fotelja
fotografijaaltekitaliadesign.itFotelja kao bojni brod

Armadillo je dizajniran da izazove pozitivne emocije – zadovoljstvo, eleganciju, radost i opuštanje. Njegov oblik, nadahnut prirodom, suptilan je i odlučan, nudeći korisnicima ne samo fizičku udobnost, već i estetsko zadovoljstvo. Svaki detalj ove fotelje – od materijala, preko oblika, do precizno odabranih završnih obrada – odražava težnju za savršenstvom, što je temelj filozofije brenda Altek Italia Design.

Talijanski brend Altek Italia Design – dorada i personalizacija

Altek Italia Design svojim kupcima pruža mogućnost potpune personalizacije svoje fotelje, što im omogućuje prilagodbu individualnim potrebama i estetskim preferencijama. Raznolikost dostupnih završnih obrada znači da fotelja iz Italije može imati klasičan i moderan karakter, savršeno se uklapajući u svaki interijer.

Uredska fotelja
fotografijaaltekitaliadesign.it

Jedinstveni element su 24-karatne zlatne završne obrade koje fotelji daju sjaj i prestiž. Zlato, dostupno u nekoliko verzija – polirana, satenska i u nijansi šampanj roze – daje Armadillu jedinstven izgled, kombinirajući moderan dizajn s klasičnim luksuzom. Dodatno, Altek Italia Design nudi mogućnost ukrašavanja fotelje gumbima sa Swarovski® kristalima, što daje još veću sofisticiranost. Ovi ručno aplicirani detalji čine Armadillo pravim draguljem u svačijem ormaru ured.

Tehničke informacije – udobnost korištenja

Predsjednička fotelja Armadillo dizajnirana je imajući na umu maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Opremljen visokim naslonom za leđa i čvrstom aluminijskom bazom s 5 zvjezdica, jamči stabilnost i ergonomiju. Ima sinkronizirani mehanizam s bravom u 5 koraka. To vam omogućuje podešavanje nagiba naslona i sjedala, što vam omogućuje prilagođavanje stolice individualnim željama korisnika. Dodatno, gumb za podešavanje intenziteta opruge osigurava optimalnu fleksibilnost ovisno o težini osobe koja sjedi.

Fotelja je dostupna u verziji sa drvena konstrukcija, nudi širok izbor završnih obrada i presvlaka od najkvalitetnije prirodne talijanske ili nubuk kože, dostupnih u raznim bojama. Dimenzije:

  • Ukupna visina: 137–127 cm
  • Visina naslona: 80 cm
  • Širina naslona: 56 cm
  • Širina naslona za ruke: 48 cm
  • Bruto težina: 45 kg
  • Neto težina: 35,5 kg
  • Volumen: 0,621 m³