Elegantno posuđe – luksuzan ugođaj i dizajn

elegantno posuđe

Što bi trebalo biti prisutno u lijepo uređenom dnevnom boravku, pored udobnog kauča i funkcionalnog, elegantnog blagovaonskog stola? Elegantno posuđe osnova je opreme i uređenja dnevnog boravka, potrebnog za pružanje izuzetne gostoljubivosti gostima koji dolaze.

elegantno posuđe
Elegantno porculansko posuđe – Weimar

I premda se izgled ovog seta iz snova može razlikovati ovisno o individualnim preferencijama, postoje karakteristike zajedničke svim setovima iz snova. Što? Više o tome u nastavku.

Chic, elegancija i bezvremenski dizajn

elegantna jela za juhe
Luksuzna tava od kositra – Cosi Tabellini – Art of Pewter

Modernost isprepletena s funkcionalnošću i univerzalnom dekoracijom – to je ono što bi trebalo govoriti za svaki element elegantnog posuđa. Ovaj je uglavnom posvećen istinskim zaljubljenicima u ljepotu – ljudima koji cijene šarm samih stvari.

elegantan pladanj za elegantan stol
Dizajnerski tanjur Zanetto

Elegantno posuđe za velike i male prigode

Naglašavanje posebnosti trenutaka provedenih uz domaću kuhinju, posebna pažnja na detalje i dekorativnost koja stvara jedinstvene vizualne dojmove – sve to možete postići postavljanjem stola prekrasnim, elegantnim i elegantnim posuđem u svakom detalju.

elegantno posuđe
Porculanski tanjur – Manufactura de Monaco

Pričamo o posuđu, razmišljamo o tanjurima i ostalim dodacima, zaboravljamo na lijepe stolnjake koji će se dobro slagati s ostalim proizvodima na stolu.

elegantna postavka stola
Luksuzni stolnjaci iz Claudi Barbare

Elaborirani ukrasi, bezvremenske boje i moderan dizajn koji kombinira klasične elemente – to je ono što vam je nadohvat ruke na raskošno postavljenom stolu.

Svi detalji i dodaci su važni, zato su elegantni soljenci i paprenjaci, luksuzne posude za marmeladu, prekrasne posude za vodu i na kraju ekskluzivni tanjuri dio cijelog stola.

elegantno posuđe
Talijanski srebrni pribor za jelo – Schavion

Elegantno posuđe sada se može koristiti u mnogim prilikama. I ne mora biti vezan uz događaj od velike obiteljske ili društvene važnosti. Svaku prigodu vrijedi obilježiti, istaknuti i doživjeti na najbolji mogući način. Atmosfera magije može pratiti svaki trenutak života.

elegantna postavka stola
Luksuzna ledenica – Zanetto

Elegantno posuđe – savršeno za poklon

Koristan, ali ujedno vrlo originalan poklon je elegantno posuđe, traženo i toliko željeno. Riječ je o suveniru čija sjećanja vrijeme neće izbrisati i koji će, unatoč godinama koje su prošle, i dalje buditi najviše toplih i ugodnih uspomena i asocijacija. Ovaj set jednostavno vrijedi imati!

Uštedjeti