Anđeli od porculana i keramike kao poklon dobra su ideja

anđeli od porculana i keramike

Ukusni, vrlo elegantni i savršeno pristaju uz svaku vrstu dekora – to su oni anđeli od porculana i keramike na dar, koji se izvrsno snalaze u svojim ulogama. Kako to da su kupci toliko traženi modni dodaci?

Poznavatelji ljepote vole elegantne, ali vrlo suptilne dodatke koji mogu ukrasiti i velike i male prostore.

anđeo od porculana i keramike na dar
Usnuli anđeo iz R.G. Porculan

Anđeli od porculana i keramike na dar – tko će uživati ​​u ovom elegantnom poklonu?

Profinjen i elegantan poklon sigurno će izmamiti puno radosti i osmijeha onima koji vole male sitnice i skupljaju razne figurice. Sakupljanje ljepote u šarmantnom obliku može biti vrsta hobija kojem se možete prepustiti s velikom srećom.

keramički anđeo
Anđeo na keramičkoj i pozlaćenoj školjci F.L. Orgija

Anđeli od porculana i keramike kao darovi očaravaju svojom raznolikošću

Anđeoske figure vrlo su popularna ideja za sve umjetničke stvaraoce. Pojavljuju se na slikama, lampama, posudama za cvijeće i mnogim drugim proizvodima. Talijanima se sviđa dražesni mali anđeli dizajnirajući s njima, u glavnoj ulozi, vrlo luksuzne svjetiljke ili velike, elegantne skulpture.

Proizvodi od porculana ili drugih materijala rezultat su rukotvorina u svom najsavršenijem obliku. Njihova precizna izrada i gotovo čaroban ugođaj čine da poželite uživati ​​u ljepoti očaranoj u jedinstvenom obliku.

keramička lampa anđeli
keramički anđeo na poklon
Mark F.L. Orgija na www.luxuryproducts.pl

I iako sam porculan može imati divan učinak na estetska osjetila, on također izgleda vrlo impresivno u kombinaciji s bezvremenskim zlatom, srebrom ili Swarovski kristalima.

Porculanski i keramički anđeli kao darovi predstavljeni su u raznim verzijama. Vrlo su popularne figure anđela koji stoje, leže i nepokretni su. Neke od figura drže u rukama pravi atribut anđeoske čarolije – glazbeni instrument u zlatu. Ovaj anđeli jer sviraju anđeosku glazbu, toliko cijenjenu u ljudskoj duši.

porculanski anđeli na dar
Porcellane Principe by Luxury Products

Anđeli od porculana i keramike na poklon – savršeni!

Dobar dar uvijek vas razveseli, stoga umjesto rezanog cvijeća koje će uskoro uvenuti ili bombonijere koja će se ionako potrošiti, poklonite voljenoj osobi nešto vrlo izdržljivo, a ujedno i unikatno.

A takav dar (od srca, naravno!) može biti prekrasan porculanski anđeo. S ponosom će stajati na policama uz kamin, u središnjem dijelu stilski uređenog dnevnog boravka ili pak na policama ili komodama našeg obiteljskog lokala sa suvenirima vrijednim izlaganja.

porculanski anđeli
Luksuzni svijećnjaci s anđelima

Ovako lijep svijećnjak s anđelima dat će šarm cijelom aranžmanu i oduševiti mnoge naše goste.

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti

Uštedjeti