Kanta alkohola po cijeni dobrog automobila

kanta za alkohol

Isplati li se kupiti? kanta za alkohol za 50 PLN? Je li moguće proizvesti luksuzan proizvod po niskoj cijeni?…

Jeste li primijetili poplavu vrlo slične robe, stvari proizvedenih uglavnom u Aziji? ”Zalijepljeni” bez zadrške, sveprisutni, oblijepili većinu online trgovina? Ako je tako, to znači da ste osjetljivi na šablone koji će nas uskoro pojesti!

Alkoholna kanta – besprijekorna pitanja bez odgovora

Stvarno me ne zanimaju teme poput:

Koja boca odgovara kojoj veličini kante?

Oprostite, mogu li zamrznuti bocu dobrog vina u srebrnoj kanti?

Sutra dolaze gosti, koji će hladnjak pristajati mom stolu?

Prevedeno na jezik mode – imam sastanak s djevojkom, sako na jednoredno ili dvoredno kopčanje…slabo je…. Volim luksuz, pa o njemu pišem – čisto, necenzurirano!

Luksuzna kanta za alkohol mora imati utjecaj, specifičnu težinu i kvalitetu sirovine.Proizvod za 45 PLN bruto od nehrđajućeg čelika vašem će partneru najviše zalediti oči, a ne dobro piće. Ne znam koliko je čelik debeo, ali sigurno je prešan na debljinu 2 žileta…

Bolje stavi bocu u frižider, a svoju kantu u ostavu, to je gubljenje vremena prijatelju. Hladnjak će jednako dobro ohladiti vaše omiljeno piće!

Kanta za alkohol – prvi put kositar

Što je materijal koji se zove kositar. Već posežem za Googleom – Pewter, tinnut – niskotaljiva legura tri metala: kositra (90-98%), antimona (0,5-8%) i bakra (0,25-2,5%). Vrlo je savitljiv, savitljiv i tvrd.

Dakle, postoji nada, ili čak jamstvo, da će proizvod od kositra dobro održavati temperaturu, zar ne? U butiku Luksuzni proizvodi imamo tvornicu Cosi Tabellini – Art of Pewter.

Visoka kvaliteta znači?

Dobar i pravi luksuzni brend u čiju smo kvalitetu vrlo sigurni. Što je najvažnije, stvara originalne i zanimljive projekte. Njihovi proizvodi kombinacija su secesijskog stila s klasičnom kvalitetnom izradom.

Sigurno nisu svi ljubitelji secesijskih trendova, ali danas je glamur moderan. Stoga pametno kombinirajmo i mješajmo stilove.

Danas sam namjerno preskočio bakar, pa se usredotočimo na druge sirovine.

kanta za šampanjac
kositrene kante za alkohol
kanta s poklopcem za alkohol

Kanta za alkohol – klasik u srebrnim dimenzijama

Ovo je teška šala hladnjak. Za neupućene možete birati između 925 i 800 finoće, ukratko riječ je o sadržaju srebra. U prvom slučaju manje primjesa, u drugom više – cijela tajna.

Kanta za alkohol izrađena od srebra vrlo je popularna među stručnjacima za ovu temu. Uglavnom se radi o visokoj kvaliteti zadržavanja temperature, naravno, u obzir dolaze i estetske vrijednosti….

Bitan faktor za mene i naše klijente je činjenica da cijelu kolekciju stolne opreme možemo uskladiti s odabranim modelom kante. Od pribora za jelo do velike srebrne vaze! Jer ako ne želite da lijep i sjajan srebrni hladnjak stoji poput božićnog drvca na stolu, ostatak ćemo uskladiti s njim.

kanta alkohola
srebrna kanta za alkohol
kanta za razne vrste alkohola
kanta za alkohol
Posuda za alkohol – posrebrena dizajnerska umjetnička djela

Sljedeća kategorija su posrebreni proizvodi. Zanetto ih dizajnira briljantno i učinkovito. Samo ga pogledajte i znate da to nisu masovno klesane kante od lima. Ako osvojite zlatnu medalju na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Firenci, to znači da ste najbolji!

Volim njihove proizvode zbog nestandardnog pristupa dizajnu i izradi uz korištenje najkvalitetnijih materijala. To je apsolutno luksuzni dizajn.

Ako želite razbiti dosadu, sivilo i banalnost u svom stanu, Zanetto će vam to garantirati. Jamčim i tebi!

kanta za alkohol
Kanta za alkohol može biti vrlo dizajnerska
kanta za alkohol
kanta za alkohol
posrebrena kanta za alkohol

Kanta za alkohol u cijeni auta???

Da, imamo jedan takav anti-monitor. Manje od 5 kg srebra 925 košta otprilike 100.000 PLN bruto. Kantu je napravio talijanski Schavion s kojim dobro surađujemo već nekoliko godina.

Prekrasno i složeno ukrašen proizvod, upotpunjen Cristal Louis Roedererom iz 2002. i kompletom luksuznih čaša za šampanjac!

srebrna kanta za alkohol
kante za luksuzni šampanjac
kante i čaše za šampanjac

Hmmm, stvarno jedinstvena stvar… pogledajte sami. Kao što moj prijatelj Roman kaže: ‘Luksuz ili ništa – tako je jednostavno!